fbpx

Vad ingår?

Vad ingår?

På Victoriakliniken finns inga dolda avgifter eller extrakostnader. I det pris som anges för din operation ingår allt.

3D-kamera

Vid alla bröstkonsultationer tas bilder med en Vectra 3D kamera.Det gör att du i de allra flesta fall kan få en realistisk bild av form och volym på dina nya bröst, med och utan kläder.

Mediciner

Alla mediciner du behöver före, under och efter ditt ingrepp ingår i priset för din operation.

Övernatta

Våra patienter stannar normalt minst en natt på kliniken. Du får då bo i singel, dubbel eller 4-bäddsrum, beroende på önskemål och rumstillgång. Rummen är mycket bekväma och du har tillgång till TV och filmer, samt personal, dygnet runt. På morgonen får du frukost på sängen före hemgång.

Alla övernattningar som rekommenderas av kirurgen ingår i priset för operationen.

Mat

Kvällsmål och frukost, samt i  förekommande fall lunch, ingår i priset. Vi tillmötesgår alla önskemål om kost efter bästa förmåga.

BH & Gördel

Om kirurgen efter ingreppet rekommenderar dig att använda speciell BH eller gördel, för att påskynda och underlätta läkningsprocessen, så får du detta på kliniken, utan extra kostnad.

Garantier

Vid en bröstförstoring ingår en garanti från Victoriakliniken att under fem år utan kostnad få en omoperation om implantaten sitter fel, ärrbildningen inte blivit bra, eller att resultatet av något annat skäl inte blivit bra på grund av något som har med operationen att göra.

Utöver detta tillkommer implantattillverkarnas garantier som gäller i vissa fall, och ser lite olika ut.

Återbesök

Efter en bröstförstoring ska du komma på återbesök vid tre tillfällen: 6 månader, 2 år och 4 år, för att din garanti ska gälla. Dessa besök är kostnadsfria. Utöver detta ingår även 5 års uppföljning som en del i vårt omvårdnadsprogram.

Du kan dessutom komma på fria extrabesök om du får problem eller är orolig för något.

Bilder

Vid ditt 6-månadersbesök tas ”efter-bilder”. Dessa kan du få med dig hem på en CD-skiva tillsammans med dina före-bilder, om du så önskar.

Konsultation

Om du redan gjort en operation på Victoriakliniken, är konsultationen för ytterligare ingrepp i framtiden gratis.

Klientomdömmen

”Ända sedan tonåren har jag haft komplex för mina outvecklade bröst. De stannade av i tillväxten och förblev platta. Jag dolde det genom vadderade BH:ar. Semester- och badperioder var värst. Letade alltid länge och väl…”

Erikas bröstoperation

Delbetala

Det finns möjligheter att delbetala din behandling. Uppskatta din avbetalning nedan.
Lån: 10000 kr
Avbetalning: 10 mån
Din plan:
ca. 1000 kr/mån
ANSÖK HOS MEDICAL FINANCE