Garantiprogram

Garantiprogram

När du väljer att operera dina bröst på Victoriakliniken ingår marknaden mest omfattande garantiprogram med bland annat uppföljning i 10 år, som både bygger på implantattillverkarnas garantier och på Victoriaklinikens egna åtaganden.

Garantiprogrammet innebär följande:

  • 10 års uppföljning av plastikkirurg på Victoriakliniken
  • Motiva lämnar livstidsgaranti vid ruptur och 10 års garanti vid svårare fall av kapselbildning (Baker grade III-IV). Det går även att köpa till ytterligare trygghetsprogram, om man så önskar, från tillverkaren.
  • Mentor ger en livstidsgaranti vid ruptur eller svårare fall av kapselbildning(Baker grade III-IV), som kräver re-operation.
  • Allergan har numera återkallat alla sina implant, men deras garanti gäller fortfarande. Allergan lämnar också en livstidsgaranti på sina Natrelle– implantat vid rupturer, och kan också ge ett ”bidrag” på upp till 1000€ för själva re-operationen.

Utöver detta kommer Victoriakliniken att utan kostnad operera om patienter där implantaten sitter fel, där ärrbildningen eller resultatet av något annat skäl inte är tillfredsställande relaterat till operationen.

Konsultation

Operation – bröstförstoring

Planering

Kontroll efter 3 veckor

3-veckorskontroll

Vid detta besök avlägsnas tejp samt stygn och ersätts med kompresser.

Tejpning

Extrabesök

Extrabesök

På Victoriakliniken är du alltid välkommen på ett obegränsat antal gratis extrabesök efter din operation. Om du upplever några problem, eller har frågor så kan du alltid ringa och prata med någon av våra sköterskor eller boka in dig för ett besök hos din plastikkirurg. Din trygghet är alltid det viktigaste för oss på Victoriakliniken.

Uppföljning 6 mån

6-månaders uppföljning

Kontroll att allt ser bra ut. Mått och bilder tas, enkäter fylls i. Dessa uppgifter används sedan för vår statistik.

LÄS MER OM VÅR STATISTIK

Uppföljning 24 mån

24-månaders uppföljning

Kontroll att allt ser bra ut. Mått och bilder tas.

Långsiktig Relation

Regelbundna återbesök mäter kvaliteten på operationsresultatet och minskar komplikationer. När sista stygnet satts, avslutas inte vår relation med patienten. Då påbörjas ett livslångt ansvar för läkaren.