fbpx

Bröstvårta

Indragna bröstvårtor är något som många kvinnor vill åtgärda. Dock kan bröstvårtorna pressas ut av sig själva vid amning eller efter en bröstoperation vilket är det skälet till varför vi rekommenderar att avvakta med att åtgärda indragna bröstvårtor till efter amning.

Prisindikation
Ingrepp/Behandling Från (inkl. moms)
Vårtgårdsförminskning 25 000 kr
Bröstvårtsförminskning (styck) 25 000 kr
Indragna bröstvårtor (styck) 10 000 kr
Ingår: Logi, läkemedel, anestesi & kompressionsplagg

Rekommendation

Att åtgärda indragna bröstvårtor är ett relativt enkelt ingrepp som ger ett väldigt bra slutresultat.

Nippelreduktion

I andra fall kan man lida av motsatsen; att bröstvårtorna är “för långa” eller tjocka och pekar lite nedåt. Även detta går bra att åtgärda vid en operation, en så kallad nippelreduktion, där man helt enkelt förkortar och förminskar bröstvårtan.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök , gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

Här kan du läsa mer om vad som ingår när du bokar en operation på Victoriakliniken.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.

Ingrepp/Behandling Från (inkl. moms)
Vårtgårdsförminskning 25 000 kr
Bröstvårtsförminskning (styck) 25 000 kr
Indragna bröstvårtor (styck) 10 000 kr

Ingår: Logi, läkemedel, anestesi &
kompressionsplagg