Bröstvårtor

Bröstvårtor

Indragna bröstvårtor kan vara till besvär av såväl estetiska som funktionella skäl och är något som många kvinnor vill åtgärda. Bröstvårtorna kan dock pressas ut av sig själva vid amning  vilket är skälet till varför vi rekommenderar att avvakta med att åtgärda indragna bröstvårtor tills efter amning.

Rekommendation

Att åtgärda indragna bröstvårtor är ett relativt enkelt ingrepp som ger ett väldigt bra slutresultat. Vi rekommenderar alltid att man väntar tills efter att man har ammat då det är vanligt att bröstvårtorna pressas ut via amning. Det finns även mekaniska lösningar (som till exempel bröstpumpar) som är värda att prova innan man beslutar sig för en operation.

Nippelreduktion

Somliga kvinnor lider av motsatsen; det vill säga att bröstvårtorna är “för långa” eller tjocka och pekar lite nedåt. Även detta går att åtgärda vid en operation, en så kallad nippelreduktion, där man helt enkelt förkortar eller förminskar bröstvårtan.

Patientomdömen

”Ända sedan tonåren har jag haft komplex för mina outvecklade bröst. De stannade av i tillväxten och förblev platta. Jag dolde det genom vadderade BH:ar. Semester- och badperioder var värst. Letade alltid länge och väl…”

Erikas bröstoperation

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkos, läkemedel, återbesök , vid behov gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

Här kan du läsa mer om vad som ingår när du bokar en operation på Victoriakliniken.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.

Ingrepp/Behandling Från (inkl. moms)
Vårtgårdsförminskning 25 000 kr
Bröstvårtsförminskning (styck) 15 000 kr
Indragna bröstvårtor (styck) 10 000 kr

 

Delbetala

Det finns möjligheter att delbetala din behandling. Uppskatta din avbetalning nedan.
Lån: 10000 kr
Avbetalning: 10 mån
Din plan:
ca. 1000 kr/mån
ANSÖK HOS MEDICAL FINANCE