fbpx

Minibukplastik

En minibukplastik kan göras då man har ett överskott av hud och fett runt buken. Ofta beror detta på genetiska orsaker men även kost- och träningsvanor spelar in. Även en graviditet kan rent fysiskt, och även på grund av hormonella förändringar töja ut bukmuskulatur och hud. Efter ett kejsarsnitt kan det skapas ett “veck” som med tiden leder till en “hängmage” nedanför ärret, även om man inte är överviktig.

Prisindikation
Ingrepp/Behandling Från (inkl. moms)
Bukplastik modifierad (endast nedan navel) 55 000 kr
Ingår: Logi, läkemedel, anestesi & kompressionsplagg

Operation

Vanligen innebär operationen att en oval hudflik, samt underliggande fett och eventuella ärr (efter exempelvis kejsarsnitt) avlägsnas. På Victoriakliniken syr vi i tre snitt för ett estetiskt och hållbart resultat. Såret tejpas sedan och ett förband med kompresser läggs ovanpå. Kompresserna tas bort efter 1-3 dygn och stygnen bryts ned av kroppen.

Efter Operation

Kompresserna tas bort efter 1-3 dygn och stygnen bryts ned av kroppen. För att få fina ärr bör man sedan behålla tejpningen i 6 månader. Normalt sett kan man arbeta och leva ett normalt liv bara dagar efter operationen, men man bör avhålla sig från träning och tunga lyft mm i minst en månad efter ingreppet.

Före ingreppet
8 månader efter ingreppet
Före ingreppet
8 månader efter ingreppet
Före ingreppet
8 månader efter ingreppet
Före ingreppet
8 månader efter ingreppet
Före ingreppet
8 månader efter ingreppet
Före ingreppet
8 månader efter ingreppet
Före ingreppet
8 månader efter ingreppet

Före/Efter Bilder

I detta galleri kan du se våra senaste patienter. Du kan även se alla patienter eller söka efter patienter med dina förutsättningar.

Komplikationer

För att få fina ärr bör man sedan behålla tejpningen i 6 månader. Normalt sett kan man arbeta och leva ett normalt liv bara dagar efter operationen, men man bör avhålla sig från träning och tunga lyft m.m i minst en månad efter ingreppet.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök , gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

Här kan du läsa mer om vad som ingår när du bokar en operation på Victoriakliniken.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.

Ingrepp/Behandling Från (inkl. moms)
Bukplastik modifierad (endast nedan navel) 55 000 kr

Ingår: Logi, läkemedel, anestesi &
kompressionsplagg

Dokument

Här kan du ladda hem mer utförlig information i pdf-format.
Detta material ger svar på de flesta frågor om bukplastik.

Vi rekommenderar att man gör endermologi före sin bukplastik/fettsugning, för att förbättra cirkulationen i fettdepåer, samt för att påskynda läkningen. Efter en operation kan behandlingen hjälpa till att dränera ut vätska och minska svullnad och smärta.

Öppna PDF om Bukplastik
Öppna PDF om Endermologi

 

Dokument Bukplastik ÖPPNA PDF