Minibukplastik

Minibukplastik

En minibukplastik kan göras då man har ett överskott av hud och fett runt buken. Ofta beror detta på genetiska orsaker men även kost- och träningsvanor spelar in. Även en graviditet kan rent fysiskt, och även på grund av hormonella förändringar töja ut bukmuskulatur och hud. Efter ett kejsarsnitt kan det skapas ett “veck” som med tiden leder till en “hängmage” nedanför ärret, även om man inte är överviktig.

Operation

Vanligen innebär operationen att en oval hudflik, samt underliggande fett och eventuella ärr (efter exempelvis kejsarsnitt) avlägsnas. På Victoriakliniken syr vi i tre snitt för ett estetiskt och hållbart resultat. Såret tejpas sedan och ett förband med kompresser läggs ovanpå. Kompresserna tas bort efter 1-3 dygn och stygnen bryts ned av kroppen.

Efter Operation

Kompresserna tas bort efter 1-3 dygn och stygnen bryts ned av kroppen. För att få fina ärr bör man sedan behålla tejpningen i 6 månader. Normalt sett kan man arbeta och leva ett normalt liv bara dagar efter operationen, men man bör avhålla sig från träning och tunga lyft mm i minst en månad efter ingreppet.

Före/Efter Bilder

I detta galleri kan du se våra senaste patienter. Du kan även se alla patienter eller söka efter patienter med dina förutsättningar.

VISA ALLA
Filtrera bilder Rensa Val
Ålder
Vikt (kg)
Längd (cm)
Barn
before-surgery-image
after-surgery-image
64 år, 164 cm, 65 kg, 0 barn.
64 år, 164 cm, 65 kg, 0 barn.
before-surgery-image
after-surgery-image
43 år, 158 cm, 52 kg, 0 barn.
43 år, 158 cm, 52 kg, 0 barn.
VISA ALLA

Komplikationer

För att få fina ärr bör man sedan behålla tejpningen i 6 månader. Normalt sett kan man arbeta och leva ett normalt liv bara dagar efter operationen, men man bör avhålla sig från träning och tunga lyft m.m i minst en månad efter ingreppet.

Patientomdömen

”Ända sedan tonåren har jag haft komplex för mina outvecklade bröst. De stannade av i tillväxten och förblev platta. Jag dolde det genom vadderade BH:ar. Semester- och badperioder var värst. Letade alltid länge och väl…”

Erikas bröstoperation

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök , gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.

Ingrepp/Behandling Från (inkl. moms)
Bukplastik modifierad (endast nedan navel) 55 000 kr

Ingår: Logi, läkemedel, anestesi &kompressionsplagg

Delbetala

Det finns möjligheter att delbetala din behandling. Uppskatta din avbetalning nedan.
Lån: 10000 kr
Avbetalning: 10 mån
Din plan:
ca. 1000 kr/mån
ANSÖK HOS MEDICAL FINANCE