fbpx

Navelplastik

En utstående navel, eller navel som hänger eller på annat sätt har ett otillfredsställande utseende med mycket hud runtom, kan åtgärdas med en relativt enkel operation, en navelplastik.Vanligtvis är en utstående navel orsakad av ett bråck som ofta uppstår hos kvinnor i samband med graviditet.

Naveln kan omformas eller vid behov flyttas. Navelplastik påverkar inte på något sätt vikten, utan är en rent estetisk operation.

Prisindikation
Ingrepp/Behandling Från (inkl. moms)
Navelbråck 25 000 kr
Ingår: Logi, läkemedel, anestesi & kompressionsplagg

Operation

Normalt sett tar en navelplastik ungefär en timme att utföra.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök , gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

Här kan du läsa mer om vad som ingår när du bokar en operation på Victoriakliniken.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.

Ingrepp/Behandling Från (inkl. moms)
Navelbråck 25 000 kr

Ingår: Logi, läkemedel, anestesi &
kompressionsplagg