International Breast Implant Check Clinic (IBICC)

International Breast Implant Check Clinic (IBICC)

Är du orolig för dina implantat eller för att du inte genomgått någon uppföljning efter din bröstoperation?

Vi vet att det finns risker på sikt i samband med bröstimplantat som måste kontrolleras. Därför rekommenderar vi alla kvinnor med bröstimplantat att genomgå regelbundna bröstkontroller under hela livet.

Rekommendationer

Här är några inledande steg som vi rekommenderar att du följer.

1. Kontakta din ursprungliga kirurg
Din kirurg har bäst kunskap om dig som patient och om dina bröst & bröstimplantat. Det är därför bäst att i första hand besöka din kirurg för uppföljningar efter operation och för regelbundna kontroller.

2. Om du inte kan eller inte vill kontakta din ursprungliga kirurg
Oavsett var du opererades, eller av vem, kan du boka tid för en bröstimplantatkontroll på International Breast Implant Check Clinic(IBICC) på Victoriakliniken City på Karlaplan. Vi erbjuder ett besök hos en av våra mycket erfarna plastikkirurger, specialiserade på bröstkirurgi. I besöket ingår en konsultation med anamnes (sjudomshistoria), en fysisk undersökning och en ultraljudsundersökning av dina bröst.

Mer information

Det glädjer oss att vi nu kan erbjuda kontroll av Dina bröstimplantat på International Breast Implant Check Clinic i Stockholm. Du får en privat konsultation med en erfaren läkare och en ultraljudsundersökning av Dina bröst.

Vi gör allt för att ge Dig den allra bästa vården och säkerhet kring bröstförstoringar med implantat är något som vi alltid prioriterar.

Bröstimplantat kan vara associerat med en rad problem – inklusive ruptur, läckage och kapselkontraktion, men även en sällsynt typ av lymfom.

Riskerna ökar också med tiden – ny forskning har lett fram till att alla kvinnor med bröstimplantat nu rekommenderas regelbundna kontroller genom hela livet. På Victoriakliniken ingår 10 års garanti vid en bröstförstoring. Ofta får kvinnor träffa sin kirurg för kontroller de första åren efter sin operation, och sedan inte alls. Brösten bör kontrolleras regelbundet, och International Breast Implant Check Clinic hjälper kvinnor att få tillgång till denna tjänst bekvämt, och till ett lågt pris.

Tyvärr är marknaden för estetisk kirurgi inte reglerad och vissa kvinnor upplever dåligt utförd kirurgi med allvarliga konsekvenser. I de fall man tappat förtroende till den kirurgen som utöfrt tidigare operation erbjuder victoriakliniken en säker , konfidentiell och bekväm miljö, där man får träffa professionella plastikkirurger med gedigen erfarenhet.

Klientomdömmen

”Ända sedan tonåren har jag haft komplex för mina outvecklade bröst. De stannade av i tillväxten och förblev platta. Jag dolde det genom vadderade BH:ar. Semester- och badperioder var värst. Letade alltid länge och väl…”

Erikas bröstoperation

Delbetala

Det finns möjligheter att delbetala din behandling. Uppskatta din avbetalning nedan.
Lån: 10000 kr
Avbetalning: 10 mån
Din plan:
ca. 1000 kr/mån
ANSÖK HOS MEDICAL FINANCE