Diolaze XL

Diolaze XL

Utan smärta och på snabbast möjliga sätt kan du nu permanent bli av med din oönskade hårväxt. Diolaze XL representerar den senaste teknologin inom hårborttagning med en laser som kombinerar hög Peak energi och marknadens största behandlingsyta i en och samma behandling. Optimalt resultat nås med hög säkerhetsstandard på kortast möjligast behandlingstid om ca 15–20 minuter.

Vem kan behandlas med Diolaze XL?

Diolaze XL går att använda på alla hud typer, men är som effektiv på ljusa hudpigment i kombination med mörka hårstrån. Personer med ljusa eller gråa hårstrån uppnår inte ett helt permanent resultat, där hårväxten återkommer igen efter några månader. Du ska avstå helt från vaxning, plockning samt blekning av dina hårstrån minst 4 veckor innan och efter behandling, anledningen är för att lasern endast har effekt på de hårsäckar som innehåller hår. Vid en konsultation kommer din behandling terapeut diskutera behov och behandlingsmetod. Ni kommer tillsammans skräddarsy en behandlingsplan utifrån dina behov och önskemål.

 

Resultat

Vi rekommenderar 4–7 behandlingstillfällen för bästa möjliga resultat. Mängden behandlingar kan däremot variera beroende på behandlingsområde och patientens behov, där fler behandlingar kan komma att behövas. Anledningen till det är att man vid behandlingstillfället endast kommer åt de aktiva hårsäckarna. Vid en konsultation kommer din behandling terapeut diskutera behov och behandlingsmetod. Ni kommer tillsammans skräddarsy en behandlingsplan utifrån dina behov och önskemål.

 

Efter behandlingen kan man komma att få en lätt hudrodnad samt att en del patienter kan uppleva en större mängd hårväxt på det behandlade området. Förklaringen till detta är att de vilande hårsäckarna aktiveras snabbare än de normalt skulle gjort utan behandling, vilket innebär att lasern effektivare når de ”nya” hårsäckarna vid efterföljande behandlingar.

Patientomdömen

”Ända sedan tonåren har jag haft komplex för mina outvecklade bröst. De stannade av i tillväxten och förblev platta. Jag dolde det genom vadderade BH:ar. Semester- och badperioder var värst. Letade alltid länge och väl…”

Erikas bröstoperation

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök , gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.

Behandling/Område 1 beh. (inkl. moms) 6 beh. (inkl. moms)
Small område

(t.ex. axill)

 1 500 kr 6 750 kr
Medium område

(t.ex. lår)

2 000 kr 10 000 kr
Large område

(t.ex. hela ben)

4 000 kr 20 000 kr
XL område

(t.ex. amar, ben, bikini)

5 000 kr 25 000 kr
Ingår: Logi, läkemedel, anestesi & kompressionsplagg

Delbetala

Det finns möjligheter att delbetala din behandling. Uppskatta din avbetalning nedan.
Lån: 10000 kr
Avbetalning: 10 mån
Din plan:
ca. 1000 kr/mån
ANSÖK HOS MEDICAL FINANCE