fbpx

Fillers

På Victoriakliniken arbetar vi numera enbart med fillers från Restylane ®, som tillverkas av Galderma™.

Behandlingarna med Restylane ® är väldigt effektiva och tar mellan 5 och 30 minuter beroende på hur många områden som åtgärdas. Utfyllnad av veck, rynkor eller ärr och uppbyggnad av haka och kinder kan normalt göras utan extra bedövning. Om du önskar kan en lokalbedövande kräm appliceras en timme innan behandlingen. Läpparna är smärtkänsliga och läppförstoring utförs därför ofta i lokalbedövning (så kallad blockad).

Prisindikation
___________ Specialistläkare Leg. Sjuksköterska
Behandling Från (inkl. moms) Inkl. moms
Filler läppar (ej per ml)
3 500 kr
Filler tear trough (per ml)
5 000kr
Fillers (Restylane, 1 ml)
4 500 kr
3 900 kr

Restylane

Restylane Refyne

Restylane Refyne ger en medel-lyftande effekt , och används vanligen för att behandla måttliga rynkor och linjer – till exempel näsa-till-mun-linjer (nasolabiala veck). Den innehåller lokalbedövningsämnet lidokain för förbättrad komfort under behandlingen.

Restylane Defyne

Restylane Defyne är en lösning för djupare rynkor/veck eller för att ersätta förlorad volym under huden. Den är idealisk för användning på djupa näsa-till-mun-linjer (nasolabiala veck) och ledsen-mun-hörn (marionett-linjer). För maximal patientkomfort under behandlingen innehåller produkten lokalbedövningsämnet lidokain.

Restylane Volyme

Restylane Volyme förbättrar och återställer förlorade volym i ansiktet i områden kinder, haka eller käklinje. Restylane Volyme återställer och lägger till stöd för hudens struktur vilket ger ett mjukare, fylligare och mer ungdomligt utseende. För ytterligare komfort under behandlingen innehåller Restylane Volyme också lokalbedövningsämnet lidokain.

Restylane Kysse

Läppar ligger långt fram i vårt sinne utan att vi ens är medvetna om det. När man träffar någon, tittar man på deras mun utan att tänka på det, på deras läppar, på formen och texturen.

Restylane Kysse erbjuder en skräddarsydd filler-behandling, anpassad för att skapa vackra läppar. Det är kliniskt bevisat att Restylane Kysse tolereras väl av patienter och ger en långvarig effekt. Den innehåller också lokalbedövningsämet lidokain för förbättrad komfort under behandlingen.

Behandling

Behandlingarna med Restylane ® är väldigt effektiva och tar mellan 5 och 30 minuter beroende på hur många områden som åtgärdas. Utfyllnad av veck, rynkor eller ärr och uppbyggnad av haka och kinder kan normalt göras utan extra bedövning. Om du önskar kan en lokalbedövande kräm appliceras en timme innan behandlingen. Läpparna är smärtkänsliga och läppförstoring utförs därför ofta i lokalbedövning (så kallad blockad).

Behandlingen sker genom injektion med en mycket tunn nål och ger ett omedelbart och märkbart resultat utan att lämna efter sig ärr eller synliga märken.

Efter Behandling

Efter behandlingen kan du eventuellt notera lite övergående rodnad, svullnad, ömhet och klåda under några dagar. Restylane bryts ned av kroppen efter hand, och behandlingen är därför inte permanent utan endast temporär. Detta gör att du kan prova och se om du tycker effekten är den du önskade och förväntade dig.

Effekten sitter kvar i cirka 6 månader. Efter detta kan du upprepa behandlingen. Vid upprepade behandlingar sitter effekten i längre. Det är vanligt att behandlingen upprepas inom ett år.

Permanenta fillers

Vi har valt att använda icke permanenta, temporära, fillers då det på marknaden idag inte finns något permanent preparat som är garanterat fritt från biverkningar. Dessutom förändras resultatet med en permanent filler med tiden då hud och underliggande vävnad åldras och blir tunnare.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök , gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

Här kan du läsa mer om vad som ingår när du bokar en operation på Victoriakliniken.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.

Specialistläkare Leg. Sjuksköterska
Behandling Från (inkl. moms) Inkl. moms
Fillers (Restylane, 1 ml) 4 500 kr 3 900 kr
Filler tear trough (per ml) 5 000 kr
Filler läppar (ej per ml) 3 500 kr