Morpheus8

Morpheus8

Morpheus8 är en revolutionerande och effektiv behandling för hudföryngring och åtstramning av slapp hud. Behandlingen består av en kombination av radiofrekvens (RF) som med hjälp av mikronålar slussas ned i de undre lagren av huden. RF stimulerar därav effektivt kollagen och elastin i huden. Kombinationen av denna teknik gör Morpheus8 till en av de mest effektiva hudbehandlingarna på marknaden.

Behandling

Morpheus8 är en fraktionerad enhet med programmerbart penetrationsdjup och energileverans för behandling av fina linjer och rynkor, akneärr och allmän hudton. De 24 belagda stiften tränger in i den subdermala vävnaden, koagulerar fettet och drar ihop bindväv. Behandlingen kan användas på alla områden som behöver en uppstramning av hudens djupskikt.

De vanligaste behandlingsområdena är:

  • Ansikte
  • Hals
  • Dekolletage
  • Partier runt ögonen
  • Mage
  • Lår
  • Rumpa

Normala biverkningar utav behandlingen är oftast rodnad, en mild brännande känsla och lite svullnad. Dessa biverkningar brukar lägga sig inom 1-3 dagar.

För ökad komfort erbjuds du lokalbedövning för området som ska genomgå en Morpheus8 behandling. Efter bedövningskrämen verkat tar själva behandlingen ca 20-30 minuter och avslutas med en skyddande och läkande kräm.

Resultat

Vi rekommenderar 3-4 behandlingar, beroende på patientens behov, önskemål och individuella förutsättningar för att uppnå önskat resultat. Vid din första behandling går vi igenom ditt utgångsläge samt fotograferar behandlingsområdet innan planerad behandlingsstart. Du får veta vilka realistiska
förväntningar du kan ha på resultatet samt tips och råd för att skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat slutresultat. Behandlingarna görs med 4-8 veckors mellanrum beroende på omfattning av området som ska behandlas.

Patientomdömen

”Ända sedan tonåren har jag haft komplex för mina outvecklade bröst. De stannade av i tillväxten och förblev platta. Jag dolde det genom vadderade BH:ar. Semester- och badperioder var värst. Letade alltid länge och väl…”

Erikas bröstoperation

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök , gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.

Behandling/Område 1 beh. (inkl. moms) 4 beh. (inkl. moms)
Small område

(t.ex. mun)

 7 500 kr 22 500 kr
Medium område

(t.ex. ansikte)

10 000 kr 30 000 kr
Large område

(t.ex. ansikte & hals)

12 500 kr 37 500 kr
XL område

(t.ex. ansikte, hals & dekolletage)

15 000 kr 45 000 kr
Ingår: Logi, läkemedel, anestesi & kompressionsplagg

Delbetala

Det finns möjligheter att delbetala din behandling. Uppskatta din avbetalning nedan.
Lån: 10000 kr
Avbetalning: 10 mån
Din plan:
ca. 1000 kr/mån
ANSÖK HOS MEDICAL FINANCE