Sunekos

Sunekos

Sculptra aktiverar hudens egen förmåga att producera kollagen och återskapar hudens struktur och förnyar dess naturliga fasthet och spänst. Kollagen är ett fibröst protein i hudens djupare lager och är en viktig byggsten i huden för ett ungdomligt och hälsosamt utseende. När vi åldras avtar kroppens kollagenproduktion. Kollagenförlusten gör att huden blir hängig och slapp samt att det bildas rynkor och veck i ansiktet. Sculptra aktiverar hudens egen kraft genom att stimulera kroppens egen kollagenproduktion.

Vad händer med huden när vi åldras?
Kollagen är en viktig del av strukturen hos en slät, hälsosam hud. När vi åldras avtar kroppens kollagenproduktion och faktum är att vi har förlorat 25% av vårt kollagen när vi har fyllt 45 år.

Hudens fasthet minskar till följd av både interna faktorer (genetik och naturligt åldrande) och externa faktorer (solexponering, rökning, stress, etc.). De synliga tecknen på kollagenförlust är hängig och slapp hud, ytliga till djupa rynkor och veck samt förlust av hudens volym. En behandling med Sculptra är något av det bästa och mest avancerade vi kan erbjuda för att föryngra ett helt ansikte utan kirurgi. Sculptra ger synbar och tydlig skillnad i hudens kvalitet och yta och går också att använda i förebyggande syfte för att förhindra ett förtidigt åldrande.

Vetenskapen bakom Sculptra
Sculptra är originalet inom kollagenstimulatorer som gradvis ersätter det strukturella stöd som går förlorat när vi åldras.  Sculptra består av poly-L-mjölksyra (PLLA) som hjälper kroppen att återskapa kollagen. Denna syntetiska polymer har använts i kroppen sedan 1960-talet. Den är biokompatibel och biologiskt nedbrytbar, vilket innebär att det absorberas naturligt av kroppen och inte stannar kvar permanent. PLLA har använts i resorberbara suturer för sårläkning och medicinska implantat i flera årtionden vilket gör det till en beprövad och säker behandling.

 

Behandling

Med hjälp av injektioner lägger vi Sculptra på flera ställen i ansiktet som naturligt fylls ut. En behandling med Sculptra ger ett yngre och piggare intryck av hela ansiktet, utan synbara spår av var du har behandlat dig. Injektionsbehandlingen tar ca 15-30 minuter. Efter behandlingen kan du vara svullen runt ögonområdet men detta lägger sig snabbt och du kan direkt efter behandlingen återgå till normala aktiviteter.

Resultat

Behandlingen har en direkt effekt men också en gradvis uppbyggande effekt som pågår under flera månader. Vanligtvis genomförs tre behandlingar med cirka sex veckors mellanrum.

En behandling med Sculptra ger ett yngre och piggare intryck av hela ansiktet, utan några som helst synbara spår av behandlingen.

Patientomdömen

”Ända sedan tonåren har jag haft komplex för mina outvecklade bröst. De stannade av i tillväxten och förblev platta. Jag dolde det genom vadderade BH:ar. Semester- och badperioder var värst. Letade alltid länge och väl…”

Erikas bröstoperation

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök , gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.

Behandling 1 beh. (inkl. moms) 2 beh. (inkl. moms)
Sculptra kr  kr
Ingår: Logi, läkemedel, anestesi & kompressionsplagg

Delbetala

Det finns möjligheter att delbetala din behandling. Uppskatta din avbetalning nedan.
Lån: 10000 kr
Avbetalning: 10 mån
Din plan:
ca. 1000 kr/mån
ANSÖK HOS MEDICAL FINANCE