fbpx

Sunekos

Introduktion

Sunekos är en injektionsbehandling där man tagit tillvara på de unika egenskaperna hos aminosyror och dess synergier med hyaluronsyra för att återställa hudens kvalitet och balans. Sunekos unika formula har genom studier visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis som reproducerar både kollagen och elastin vilket är två viktiga element för hudens cellförnyelse. Produkten är speciellt effektiv i annars svårbehandlade områden såsom pannan och området runt ögonen för att ta bort påsar och mörka ringar.

Prisindikation
Behandling 1 beh. (inkl. moms) 2 beh. (inkl. moms)
Sunekos (Hyaluronsyra) 1 990 kr 4 990 kr

Behandling

Injektionsbehandlingen tar ca 15-30 minuter. Efter behandlingen kan du vara svullen runt ögonområdet men detta lägger sig snabbt och du kan direkt efter behandlingen återgå till normala aktiviteter.

Resultat

För bästa resultat med Sunkoes 200 rekommenderar Victoriakliniken en kur på 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum mellan varje behandling. Resultatet varar i ungefär ett halvår, därefter rekommenderas en behandling var 6:e månad för ett bibehållet resultat.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök , gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

Här kan du läsa mer om vad som ingår när du bokar en operation på Victoriakliniken.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.

Behandling 1 beh. (inkl. moms) 2 beh. (inkl. moms)
Sunekos (Hyaluronsyra) 1 990 kr 4 990 kr