fbpx

Laserbehandlingar

Aerolase® LightPod laserteknik är ett genombrott inom lasermedicin och ger en skonsam men effektiv behandling för alla hudtyper och behandlar ett brett spektrum av hudåkommor som till exempel:

 • Oönskat hår eller inåtväxta hårstrån
 • Oönskat hår eller inåtväxta hårstrån
 • Rynkor eller slapphet i huden
 • Ojämn hudton eller textur
 • Förstorade porer
 • Akne eller akne-ärr
 • Spindelvener eller andra röda fläckar
 • Rosacea eller annan diffus rodnad
 • Solskador, åldersfläckar, fräknar eller lesioner
 • <Melasma
 • Psoriasis
 • Ärr eller hudbristningar
Prislista

Aerolase® LightPod laserteknik

Aerolase® LightPod laserteknik är ett genombrott inom lasermedicin, och levererar de högsta nivåerna av komfort, säkerhet och tillfredsställelse för våra kunder för medicinsk dermatologi och estetiska tillämpningar. Aerolase-teknologin ger en skonsam men effektiv laser behandling för alla hudtyper och ett brett spektrum av hudåkommor.

Laserpeeling med LightPod Era

LightPod Era är en kraftfull estetisk laser som är används för att vända tecken på åldrande och ärrbildning. Lasern arbetar med 300 mikrosekunders-pulser med en ljusfrekvens på 2940nm och är därför den mest effektiva lasern på marknaden för föryngring av ansiktet, halsen, bröstet, händerna. Eran ger även minimalt obehag och kort återhämtningstid. Endast ett behandlingstillfälle krävs med ERA för ett föryngrande resultat och sker vanligtvis under anestesi.

LightPod ERA är guldstandarden för tillstånd som: ojämn hudton eller textur, förstorade porer, solskadad hud, fina linjer, djupa rynkor, och ärr.

Behandlingar med LightPod Neo

LightPod Neo är en varsam och mångsidig laser, som på ett säkert och effektivt sätt används för ett brett spektrum av vanliga estetiska hudbehandlingar, utan återhämtningstid. Neo är den säkraste och mest skonsamma estetiska lasern som finns på grund av dess unika Micropulse-1064-teknik, som levererar energi till huden 30-50 gånger snabbare än andra lasrar. Detta gör det möjligt för patienter av alla hudtyper att få en smärtfri behandling utan användning av kladdig kylgel eller bedövning; med endast en ljusstråle som berör huden.

Vi använder denna laser för att erbjuda våra kunder den högsta standarden av behandlingskomfort, säkerhet och effekt.

LightPod Neo ger den absolut högsta standarden på behandlingar för: oönskat hår och inåtväxta hårstrån, pigmenterade lesioner, angiom, spindelvener, stora benvener, rosacea, rodnad, melasma, åldrande och lös hud, psoriasis och akne.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök , gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

Här kan du läsa mer om vad som ingår när du bokar en operation på Victoriakliniken.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.