fbpx

Svettbehandling - miraDry ®

Besväras du av överdrivna svettningar eller av svettningar generellt? Alla människor svettas då det är kroppen naturliga kylningsfunktion. Överdrivna svettningar beror ofta på överaktiva svettkörtlar vilket kan upplevas som socialt begränsande och något som många lider utav. På Victoriakliniken har vi främst en behandling vi rekommenderar för att behandla svettningar under armarna.

Prisindikation
Behandling Exkl. moms
miraDry mot svettningar 14 900 kr

miraDry®

Victoriakliniken har en av de längsta erfarenheterna i Skandinavien av miraDry och utfört hundratals behandlingar. Victoriaklinikens svettmottagning erbjuder svettbehandling med miraDry®, med bestående resultat. 160 000 miraDry®-behandlingar har utförts över hela världen, med ytterst få komplikationer. Behandlingen ger ett omedelbart resultat efter endast en behandling för 90% av patienterna.

Den FDA-godkända behandlingen är icke-kirurgisk och resultaten är, enligt kliniska studier, permanenta.

miraDry® – Permanent anti-svettbehandling Tar även bort svettlukt och hår

miraDry® levererar kontrollerade mikrovågor genom huden till svettkörtlarna i armhålan. Mikrovågorna genererar värme som orsakar en termolysbehandling av svettkörtlarna, och genom att kyla översta hudlagret under hela behandlingen, sker ingen skada på huden. Eftersom svettkörtlarna inte återbildas ger behandlingen ett permanent resultat och enligt kliniska studier ger miradry en genomsnittlig svettminskning på 82%. Victoriakliniken var den första kliniken i Skandinavien som introducerade miraDry® mot kraftiga svettningar och Hyperhidros!

Kontakta Victoriakliniken för mer information.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök , gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

Här kan du läsa mer om vad som ingår när du bokar en operation på Victoriakliniken.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.

Behandling Exkl. moms
miraDry mot svettningar 14 900 kr