Våra kliniker

Våra kliniker

Victoriakliniken är en världsledande specialistklinik för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi samt medicinsk hudvård, injektionsbehandlingar och icke-kirurgiska behandlingar. Våra kliniker finner du i Saltsjöbaden och på Karlaplan.

Victoriakliniken Saltsjöbaden
Vår operationsklinik är diskret belägen i ett naturskönt område vid strandpromenaden i Saltsjöbaden. Trots att kliniken bara ligger 15 minuter från Stockholms city, känns det som om man har lämnat storstaden långt bakom sig när man kommit hit. Här kan du i lugn och ro parkera din bil, njuta av fågelkvitter, grönska och en fantastisk sjöutsikt. Kliniken har en ljus och luftig design med en inredning som är anpassad för att du ska trivas. Klinikens 13 sängplatser är fördelade på enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum. Dessutom finns 10 uppvakningsplatser. Kliniken är öppen fem dagar i veckan och vi är tillgängliga för våra patienter dygnet runt, alla årets dagar.

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen!

Victoriakliniken Karlaplan
Vår medicinska hudvårdsklinik på Karlavägen 89 är centralt belägen strax intill Karlplan. Här erbjuder vi medicinsk hudvård, injektionsbehandlingar och icke-kirurgiska behandlingar såsom Morpheus8, Sculptra och laserbehandlingar med Aerolase. Alla behandlingar utförs av erfarna och specialiserade sjuksköterskor och hudläkare med lång erfarenhet. Vi erbjuder också IBICC (bröstimplantat-kontroll). Du är även varmt välkommen att boka konsultation och återbesök med någon av våra plastikkirurger på Victoriakliniken Karlaplan.

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen!