fbpx

Victoriaklinikens samarbeten

Victoriaklinikens samarbeten

Introduktion

Samarbeten med andra kliniker och salonger är en del i vår strävan att ge våra patienter den bästa servicen och de bästa behandlingarna.

Vi väljer att arbeta med företag som delar vår vision om perfektion, naturliga resultat, högsta service och minimalt med komplikationer.

Pipers Hudvård

Pipers Hudvård är en hudvårdssalong på Pipersgatan i Stockholm. Lie och Karinsom äger salongen är två drivna, auktoriserade hudterapeuter som har valt att arbeta med resultatinriktad hudvård.

Hudvårdshögskolan IBS

Skolan utvecklar och anpassar kontinuerligt utbildningen till vad marknaden faktiskt efterfrågar och trenden går tydligt mot resultatinriktade och mer avancerade behandlingar, främst inom hudvård och ansiktsvård.

Skolan har ett nära och unikt samarbete med Victoriaklinken. Dr. Randquist håller föreläsningar på skolan om medicinsk hudvård, plastikkirurgi, estetisk tandvård och injektionsbehandlingar. Genom vårt samarbete får våra studerande möjligheten att närvara vid skönhetsoperationer på behandlingskliniken i Saltsjöbaden.

Victoriaklinikens sjuksköterskor utför injektionsbehandlingarna fillers & botox i skolans salong, vilket ger våra studerande möjligheten att delta vid patientkonsultation och på nära håll studera utförande och resultat.

Du hittar IBS på Kungsholms torg i Stockholm.