Plastikkirurgi i världsklass

På första bilden syns våra eminenta kirurger Marie Jaeger och Jessica Gahm. Jessica är medicine doktor i plastikkirurgi, forskare och specialiserad inom plastikkirurgi sedan 2010 och hon är även överläkare på Karolinska. Marie är även hon specialiserad inom plastikkirurgi, har forskat vid Harvard och är utbildad i Tyskland, Israel och Australien. Tillsammans med dr. Charles Randquist, som utbildat tusentals plastikkirurger världen över och handplockat Jessica och Marie till kliniken, utgör de ett av världens främsta plastikkirurgi-team. På Victoriakliniken får du alltid tillgång till vår samlade kompens och erfarenhet då vi arbetar i nära team och alltid konsulterar varandra. Victoriakliniken har lång erfarenhet inom den estetiska branschen och har utfört kirurgiska behandlingar i mer än tjugo års tid.

Fler nyheter

Ögonlocksplastik – ett enkelt sätt att se piggare ut

En ögonlocksoperation tillhör de vanligaste estetiska ingreppen för att skapa ett yngre, piggare och lite gladare utseende runt ögonen hos såväl män som kvinnor. Det är ett förhållandevis enkelt ingrepp som går snabbt och utförs vanligen under lokalbedövning. Ärrbildningen är minimal och konvalescensen är kort. Vid 30-35 års ålder börjar man ofta notera en sämre hudelasticitet. […]
LÄS MER

Behandling mot migrän och bruxism

Många känner till att botox är effektivt för att lindra migrän-besvär, men det är inte lika välkänt att detsamma gäller för bruxism. Bruxism innebär att man omedvetet pressar eller gnisslar tänder i vaket eller sovande tillstånd. Tandgnissling eller tandpressning (att man biter ihop hårt i sömnen) är oerhört vanligt och kan ge symptom som sömnbesvär, huvudvärk och kronisk ömhet i […]
LÄS MER

Nyhet: Funktionsmedicin – tarmhälsa och matintolerans

På Victoriakliniken får du alltid tillgång till vår samlade kompens och erfarenhet då vi arbetar i nära team och alltid konsulterar varandra.
LÄS MER

Nyhet: Näringsmedicin och funktionsgenetik

Att skönhet kommer inifrån är inte en floskel, det är vetenskapligt bevisat. Vi är därför stolta över att vi – som ett led i vårt holistiska arbete kring hälsa och välmående – nu kan erbjuda cellulära näringsanalyser och funktionsgenetik på Victoriakliniken.
LÄS MER

IBICC – International Breast Implant Check Clinic

Är du orolig för dina implantat eller för att du inte genomgått någon uppföljning efter din bröstoperation?
LÄS MER

Ny behandling – Morpheus8

Morpheus8 är en revolutionerande och effektiv behandling för hudföryngring och åtstramning av slapp hud.
LÄS MER

Medicinskt hudvårdscenter på Karlaplan

2021 öppnade vi en ny klinik på Karlaplan i centrala Stockholm för att bli mer tillgängliga och kunna utöka vårt erbjudande inom medicinsk hudvård, injektionsbehandlingar och icke-kirurgiska behandlingar.
LÄS MER

Patientomdömen

”Ända sedan tonåren har jag haft komplex för mina outvecklade bröst. De stannade av i tillväxten och förblev platta. Jag dolde det genom vadderade BH:ar. Semester- och badperioder var värst. Letade alltid länge och väl…”

Erikas bröstoperation

”Ända sedan tonåren har jag haft komplex för mina outvecklade bröst. De stannade av i tillväxten och förblev platta. Jag dolde det genom vadderade BH:ar. Semester- och badperioder var värst. Letade alltid länge och väl…”

Erikas bröstoperation