Forma V

Forma V

Med ålder, förlossning och hormonella förändringar utvecklar många kvinnor förändringar i sin vaginala vävnad som kan medföra såväl funktionella som psykiska besvär. Fram tills nyligen var behandlingsalternativen begränsade till hormonella behandlingar, kegelövningar och kirurgiska alternativ.

Forma V / VOTIVA är en av den senaste och mest effektiva tekniken på marknaden för att behandla dessa problem, utan kirurgi. Det är en säker och helt smärtfri behandling för kvinnans intimområde som med hjälp av radiofrekvens värmer upp och stramar åt slemhinnan i vaginan. Behandlingen förbättrar även blodflödet och ökar fukten i vaginan, vilket får vävnaderna att dra ihop sig. Behandlingen uppmuntrar tillväxten av mer kollagen och elastin, så att slidväggarna blir starkare och fylligare som i sin tur leder till en föryngrande effekt med som pågår under flera veckor efter behandlingen.

Behandling

Behandlingen är snabb och smärtfri och tar mellan 20-30 minuter att genomföra. Man kan uppleva en obetydlig, men värmande känsla i det behandlade området.

Viktigaste fördelarna med Forma V

* FDA-godkänd behandling för uppstramning och försnävning
* Lindrar muskelsmärtor och förbättrar den lokala blodcirkulationen
* Mildrar inkontinens
* Förbättrad sexuell perception och ökad sexlust
* Smärtfri och säker icke-kirurgisk behandling
* En snabb behandling på 30 minuter med statistik på mer än 90% nöjda patienter

Resultat

Resultatet kan ses och kännas omedelbart efter slutförd behandling, och reformeras sedan ytterligare inom loppet av ett par veckor, i kombination av upprepade behandlingar. Vi rekommenderar att man gör minst 3-4 behandlingar med ca 4 veckors mellanrum för bästa resultat. Vid mer omfångsrika besvär kan fler behandlingar behövas. Därefter bör en underhållsbehandling utföras efter ca 6-12 månader. Vid en konsultation kommer din behandlingsterapeut diskutera aktuella besvär och önskemål, där ni tillsammans skräddarsyr en behandlingsplan utifrån dina behov.

Patientomdömen

”Ända sedan tonåren har jag haft komplex för mina outvecklade bröst. De stannade av i tillväxten och förblev platta. Jag dolde det genom vadderade BH:ar. Semester- och badperioder var värst. Letade alltid länge och väl…”

Erikas bröstoperation

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök , gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.

Behandling 1 beh. (inkl. moms) 3 beh. (inkl. moms)
Vaginal försnävning 10 000 kr 25 000 kr
Vulva förminskning 4 000 kr 10 000 kr
Vaginal försnävning & Vulva förminskning 14 000 kr 35 000 kr
Ingår: Logi, läkemedel, anestesi & kompressionsplagg

Delbetala

Det finns möjligheter att delbetala din behandling. Uppskatta din avbetalning nedan.
Lån: 10000 kr
Avbetalning: 10 mån
Din plan:
ca. 1000 kr/mån
ANSÖK HOS MEDICAL FINANCE