Intimkirurgi

Vi gör fyra typer av intimkirurgi för kvinnor: Reduktion av blygdläppar, vaginal åtstramning, hoodectomy och fettsugning till blygdområdet.

Victoriakliniken_Intim

På Victoriakliniken gör vi slidåtstramning med laser. Lasern stramar vaginalväggarna och återställer vävnaden och blodflödet. Det är en väl tolererad behandling och bör inte vara smärtsam, men du kan känna mindre obehag.

Den vanligaste typen av intimkirurgi är blygdläppsplastik. De inre blygdläpparna kan reduceras på grund av estetiska och fysiska skäl. De flesta kvinnor har asymmetriska eller förstorade blygdläppar efter puberteten och graviditeten. Detta kan orsaka begränsningar i sportaktivitet och val av kläder. Labiaplasty kan också minska smärta och irritation.

Operation

Labiaplasty görs vanligtvis med narkos vilket innebär att du kommer att sova och vara fri från alla obehag. Du kommer att kunna åka hem samma dag eller dagen efter.

Efter operation

Området kommer att vara svullet efter operationen och du kan känna dig lite öm efter 2-3 dagar. Det är viktigt att vila de första dagarna. Du får smärtstillande medicin att ta med hem. Du kommer att ha en post-op-kontroll 1 vecka efter operationen, men suturerna är upplösbara. Du bör undvika samlag i 6 veckor efter operationen.

Jag gjorde en intimoperarion (blygläppsförminskning) hos Marie & hennes team. Fick ett jättebra bemötande vid konsultation , bra information innan och eventuella frågor som jag hade. Jag var jättebekväm innan operation och kände mig trygg med all personal, samt med Marie och hennes team väl på plats. Otroligt bra och lyhört gäng, proffesionellt och är så nöjd med upplevelsen samt resultatet. Ni är i trygga händer hos Victoriakliniken!

Före- och efterbilder

InnanEfter

23 år, 164 cm, 55 kg, 0 barn

InnanEfter

25 år

InnanEfter

27 år

InnanEfter

35 år, 175 cm, 70 kg, 0 barn

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök, gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund. (Pris nedan inkluderar moms)

Blygdläppsförminskning
fr 35 000 kr
Fettsugning
fr 20 000 kr

yttre blygdläppar

Fettransplantation
fr 25 000 kr

yttre blygdläppar

Fettsugning
fr 25 000 kr

venusberget

Klitorislyft
fr 20 000 kr
Blygdläppsförminskning
fr 44 000 kr

+ klitorislyft

<