Diolaze XL

Utan smärta och på snabbast möjliga sätt kan du nu permanent bli av med din oönskade hårväxt.

Victoriakliniken_bukplastik_4-931x1024

Om behandlingen

Diolaze XL representerar den senaste teknologin inom hårborttagning med en laser som kombinerar hög så kallad ”peak energy” och marknadens största behandlingsyta i en och samma behandling. Optimalt resultat nås med hög säkerhetsstandard på kortast möjligast behandlingstid om ca 15–20 minuter. 

United States Food and Drug Administration (FDA) har godkänt Diolaze XL av InMode som en säker hårborttagningsbehandling som säkerställer en kort behandlingstid. Lasern har två teknologier som kombineras för att skapa effektiva resultat:

  • Gyllene standard våglängds-laserenergi
  • Saphire 3CP-spets för kylning under behandling

Denna teknik gör att enheten kan behandla olika hudtyper snabbt, utan smärta eller behov av eftervård eller återhämtningstid.

Diolaze laser-hårborttagningsbehandling är utformad för att ta bort hårstrån jämnt och snabbt. Guldstandardvåglängdstekniken ger utmärkta resultat, och behandlingen varar inte längre än 20 till 30 minuter. Effektiviteten hos InMode Diolaze visas också genom att patienter behöver färre sessioner för att få samma resultat som med andra laserhårborttagningsalternativ. 3PC-tipset hjälper klienterna att känna sig mer bekväma under sessionen.

När man jämför Diolaze XL med andra metoder för hårborttagning, har den fyra fördelar:

  • Det är smärtfritt
  • Det är snabbare
  • Det kräver färre sessioner
  • Det är säkert för alla hudtyper

Diolaze XL  är säker för användning på alla delar av kroppen, inklusive nästan alla delar av ansiktet. Den är tillräckligt mjuk för att användas i såväl ansiktet som i bikiniområdet. 3CP-spetsen hjälper till att minska all smärta, så att alla områden kan behandlas säkert och smärtfritt.

Patienter använder oftast Diolaze XL på följande kroppsdelar:

• Armar (över- och underarmar)
• Bikiniområde
• Bröst
• Ben
• Axlar
• Mage
• Haka
• Nacke

Eftersom behandlingen är smärtfri kan du behandla olika delar av kroppen samtidigt under en enda behandling.

Före behandlingen

Du ska avstå helt från vaxning, plockning samt blekning av dina hårstrån minst fyra veckor före och efter behandling. Detta på grund av att lasern endast har effekt på de hårsäckar som innehåller hår. Vid en konsultation kommer din behandlingsterapeut diskutera behov och behandlingsmetod. Ni kommer tillsammans att skräddarsy en behandlingsplan utifrån dina behov och önskemål.

Resultat

Vi rekommenderar 4-7 behandlingstillfällen för bästa möjliga resultat. Mängden behandlingar kan variera beroende på behandlingsområde samt patientens behov och förutsättningar. Anledningen till det är att man vid behandlingstillfället endast kommer åt de aktiva hårsäckarna.

Eventuella komplikationer

Efter behandlingen kan man uppleva en lätt hudrodnad, somliga patienter kan uppleva en större mängd hårväxt på det behandlade området. Förklaringen till detta är att de vilande hårsäckarna aktiveras snabbare än de normalt skulle gjort utan behandling, vilket innebär att lasern effektivare når de ”nya” hårsäckarna vid efterföljande behandlingar.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök, gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund. (Pris nedan inkluderar moms)

Small
1 500 kr

t ex axill, 1 behandling

Small
6 750 kr

t ex axill, 6 behandlingar

Medium
2 000 kr

t ex lår, 1 behandling

Medium
10 000 kr

t ex lår, 6 behandlingar

Large
4 000 kr

t ex hela ben 1 behandling

Large
20 000 kr

t ex hela ben, 6 behandlingar

XL
5 000 kr

t ex armar, ben, bikini. 1 behandling

XL
25 000 kr

t ex armar, ben, bikini. 6 behandlingar

<