Diolaze XL

Utan smärta och på snabbast möjliga sätt kan du nu permanent bli av med din oönskade hårväxt.

Victoriakliniken_bukplastik_4-931x1024

Diolaze XL representerar den senaste teknologin inom hårborttagning med en laser som kombinerar hög Peak energi och marknadens största behandlingsyta i en och samma behandling. Optimalt resultat nås med hög säkerhetsstandard på kortast möjligast behandlingstid om ca 15–20 minuter.

Behandling

Diolaze XL går att använda på alla hud typer, men är som effektiv på ljusa hudpigment i kombination med mörka hårstrån. Personer med ljusa eller gråa hårstrån uppnår inte ett helt permanent resultat, där hårväxten återkommer igen efter några månader. Du ska avstå helt från vaxning, plockning samt blekning av dina hårstrån minst 4 veckor innan och efter behandling, anledningen är för att lasern endast har effekt på de hårsäckar som innehåller hår. Vid en konsultation kommer din behandling terapeut diskutera behov och behandlingsmetod. Ni kommer tillsammans skräddarsy en behandlingsplan utifrån dina behov och önskemål.

Resultat

Vi rekommenderar 4–7 behandlingstillfällen för bästa möjliga resultat. Mängden behandlingar kan däremot variera beroende på behandlingsområde och patientens behov, där fler behandlingar kan komma att behövas. Anledningen till det är att man vid behandlingstillfället endast kommer åt de aktiva hårsäckarna. Vid en konsultation kommer din behandling terapeut diskutera behov och behandlingsmetod. Ni kommer tillsammans skräddarsy en behandlingsplan utifrån dina behov och önskemål.

Komplikationer

Efter behandlingen kan man komma att få en lätt hudrodnad samt att en del patienter kan uppleva en större mängd hårväxt på det behandlade området. Förklaringen till detta är att de vilande hårsäckarna aktiveras snabbare än de normalt skulle gjort utan behandling, vilket innebär att lasern effektivare når de ”nya” hårsäckarna vid efterföljande behandlingar.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök, gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund. (Pris nedan inkluderar moms)

Small
1 500 kr

t ex axill, 1 behandling

Small
6 750 kr

t ex axill, 6 behandlingar

Medium
2 000 kr

t ex lår, 1 behandling

Medium
10 000 kr

t ex lår, 6 behandlingar

Large
4 000 kr

t ex hela ben 1 behandling

Large
20 000 kr

t ex hela ben, 6 behandlingar

XL
5 000 kr

t ex armar, ben, bikini. 1 behandling

XL
25 000 kr

t ex armar, ben, bikini. 6 behandlingar

<