Profhilo

Profhilo är en injicerbar anti-aging hyaluronsyrabaserad produkt som på grund av dess höga koncentration stramar upp och motverkar slapphet i huden. Förutom att produkten stärker, återfuktar och ger lyster är den perfekt lämpad för dig med tecken på åldrande vävnad som tappat spänst.

Victoriakliniken_belkyra

Behandling

På Victoriakliniken får du först konsultera en leg. Sjuksköterska, därefter utförs injektionsbehandlingen med den så kallade BAP-tekniken, en teknik utvecklad för Profhilo. Produkten injiceras i totalt 10 punkter vid behandling av ansikte och sprider sig sedan självt i vävnaden. Utöver ansiktet kan man behandla områden som hals, dekolletage och händer.

Profhilo skall inte behandlas på gravida eller ammande kvinnor, inte heller för personer med inflammationer eller sår i området som skall behandlas.

Den 1:a juli 2021 trädde äntligen den nya lagen för estetiska, kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar i kraft (läs mer om lagen på riksdagens hemsida)

Resultat

För bästa resultat med Profhilo rekommenderar Victoriakliniken en kur på två behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Resultatet varar i ungefär ett halvår, därefter rekommenderas en behandling var 6:e månad för ett bibehållet resultat. Behandlingen är progressiv och resultatet kommer stegvis.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök, gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund. (Pris nedan inkluderar moms)

Profhilo
4 900 kr

Hyaluronsyra, 2 behandlingar

Profhilo
7 000 kr

Hyaluronsyra, 3 behandlingar

<