BBL – Brazilian but lift

En Brazilian Butt Lift är en rumplyft- och rumpförstoringsoperation som använder kroppens eget fett för att skapa resultat. Genom att flytta fett från områden som ryggen, kärlekshandtagen, in- eller utsida lår eller magen, kan formen och volymen i stussen förbättras. För de som önskar kan även rumpimplantat kombineras med fettransplantation för att uppnå önskat resultat.
Victoriakliniken_minibukplastik

Varför ska du göra en BBL?

Olika typer av träning kan hjälpa till att forma och tonas kroppen, men det finns begränsningar när det gäller att förändra form och volym i stussen. Arvsanlag, åldrande, graviditet och viktnedgång kan påverka stussens utseende negativt. Med hjälp av en Brazilian Butt Lift kan oönskat fett tas från kroppen genom en teknik som kallas “High Definition Liposculpting”. Under ingreppet formas och skulpteras andra delar av kroppen samtidigt som fett transplanteras till stussen. Resultatet blir en fylligare stuss, smalare midja och mer markerad svank. Genom att skulptera stjärten med eget fett kan den återfå sin naturliga form eller få ett helt nytt önskat utseende.

Efter operationen

Efter operationen är det vanligt att patienten använder kompressionsplagg under cirka sex veckor för att underlätta läkning. Specifika instruktioner för eftervård ges för att främja läkning och undvika komplikationer. Det är viktigt att undvika att sitta under längre perioder efter ingreppet. Vanligtvis kan man sitta med en liten kudde eller hoprullad handduk som stödjer låren och håller vikten borta från skinkorna. Direktkontakt med de injicerade fetttransplantaten bör undvikas när man sitter eller ligger. Återhämtningstiden varierar beroende på individens förutsättningar och omfattningen av ingreppet. De flesta patienter kan återgå till arbetet efter två till tre veckor. För att bibehålla de bästa resultaten rekommenderas att man håller en stabil vikt, eftersom viktökning eller viktminskning kan påverka storleken på de transplanterade fettcellerna.

Resultat

Genom en Brazilian Butt Lift kan du förvänta dig att öka storleken på rumpan, skapa en balanserad figur, få smalare konturer, minska slapp hud och minska celluliter. Victoriakliniken erbjuder Brazilian Butt Lift och andra kvalitativa plastikkirurgiska ingrepp utförda av erfarna läkare och specialister. Vår vision är att erbjuda plastikkirurgi i världsklass, och vi strävar efter att ge våra patienter de bästa och mest naturliga resultaten. Ta gärna kontakt med oss för att boka en konsultation eller för att ställa frågor om våra behandlingar.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök, gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund. (Pris nedan inkluderar moms)

BBL
-

1 behandling

<