Morpheus 8

Morpheus 8 är en revolutionerande och effektiv behandling för hudföryngring och åtstramning av slapp hud.

Behandlingen består av en kombination av radiofrekvens (RF) som med hjälp av mikronålar slussas ned i de undre lagren av huden.

RF stimulerar därav effektivt kollagen och elastin i huden. Kombinationen av denna teknik gör Morpheus8 till en av de mest effektiva hudbehandlingarna på marknaden.

Morpheus8 kan även kombineras med PRP för optimalt resultat.

Victoriakliniken_ansiktslyft-931x1024

Morpheus 8 Behandling

Morpheus 8 är en fraktionerad enhet med programmerbart penetrationsdjup och energileverans för behandling av fina linjer och rynkor, akneärr och allmän hudton. De 24 belagda stiften tränger in i den subdermala vävnaden, koagulerar fettet och drar ihop bindväv. Behandlingen kan användas på alla områden som behöver en uppstramning av hudens djupskikt.

De vanligaste behandlingsområdena är:

  • Ansikte
  • Hals
  • Dekolletage
  • Partier runt ögonen
  • Mage
  • Lår
  • Rumpa

Normala biverkningar utav behandlingen är oftast rodnad, en mild brännande känsla och lite svullnad. Dessa biverkningar brukar lägga sig inom 1-3 dagar.

För ökad komfort erbjuds du lokalbedövning för området som ska genomgå en Morpheus8-behandling. Så snart bedövningskrämen börjat verka inleds behandlingen som tar cirka 20-30 minuter och avslutas med en skyddande och läkande kräm. OBS: Vänligen notera att konsultation krävs innan bokning.

Resultat

Vi rekommenderar 3-4 behandlingar, beroende på patientens behov, önskemål och individuella förutsättningar för att uppnå önskat resultat.

Vid din första behandling går vi igenom ditt utgångsläge samt fotograferar behandlingsområdet innan planerad behandlingsstart.

Du får veta vilka realistiska förväntningar du kan ha på resultatet samt tips och råd för att skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat slutresultat.

Behandlingarna görs med 4-8 veckors mellanrum beroende på omfattning av området som ska behandlas.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat.

Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök, gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund. (Pris nedan inkluderar moms)

Small-område
7 500 kr

t ex mun, 1 behandling

Small-område
22 500 kr

t ex mun, 4 behandlingar

Medium-område
10 000 kr

t ex ansikte, 1 behandling

Medium-område
30 000 kr

t ex ansikte, 4 behandlingar

Large-område
12 500 kr

t ex ansikte och hals, 1 behandling

Large-område
37 500 kr

t ex ansikte och hals, 4 behandlingar

XL-område
15 000 kr

t ex ansikte, hals och dekoltage, 1 behandling

XL-område
45 000 kr

t ex ansikte, hals och dekoltage, 4 behandlingar

<