Vad ingår?

På Victoriakliniken finns inga dolda avgifter eller extrakostnader. I det pris som anges för din operation ingår allt.

På många kliniker kostar en del av det som listas på den här sidan extra. Hos oss ingår allt (lite beroende på vilken typ av kirurgi du bokar).

Victoriakliniken_bukplastik_4-931x1024

3D-kamera

Vid alla bröstkonsultationer tas bilder med en Vectra 3D kamera. Det gör att du i de allra flesta fall kan få en realistisk bild av form och volym på dina nya bröst.

Mediciner

Alla mediciner du behöver före, under och efter ditt ingrepp ingår i priset för din operation.

Övernattning

Våra patienter stannar normalt minst en natt på klinken. Du får då bo i singel, dubbel eller 4-bäddsrum, beroende på önskemål och rumstillgång. Rummen är mycket bekväma och du har tillgång till TV och filmer, samt personal, dygnet runt.

Alla övernattningar som rekommenderas av kirurgen ingår i priset för operationen. På morgonen får du frukost på sängen före hemgång.

BH & Gördel

Om kirurgen efter ingreppet rekommenderar dig att använda speciell BH eller gördel, för att påskynda och underlätta läkningsprocessen, så får du detta på kliniken, utan extra kostnad.

Garantier

Vid en bröstförstoring ingår en garanti från Victoriakliniken att under fem år utan kostnad få en omopereration om implantaten sitter fel, ärrbildningen inte blivit bra, eller att resultatet av något annat skäl inte blivit bra på grund av något som har med operationen att göra.

Utöver detta tillkommer implantattillverkarnas garantier som gäller i vissa fall, och ser lite olika ut.

Återbesök

Efter en bröstförstoring ska du komma på återbesök vid tre tillfällen: 6 månader, 2 år och 4 år, för att din garanti ska gälla. Dessa besök är kostnadsfria. Du kan dessutom komma på fria extrabesök om du får problem eller är orolig för något. Vid ditt 6-månadersbesök tas ”efter-bilder”. 

Konsultation

Om du redan gjort en operation på Victoriakliniken, är konsultationen för ytterligare ingrepp i framtiden gratis.

Rött ljus

Rödljusterapi har blivit allt mer populärt som en naturlig och ickeinvasiv behandlingsmetod för att förbättra hudens hälsa och utseende. En av de främsta fördelarna med rödljusterapi för oss på Victoriakliniken är dess positiva effekt på sårläkning och förbättring av hudens struktur, vilket är anledningen till att vi erbjuder behandlingen i samband med operationer hos oss.