Våra kliniker

Victoriakliniken är en världsledande specialistklinik för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi samt medicinsk hudvård, injektionsbehandlingar och icke-kirurgiska behandlingar. Våra kliniker finner du i Saltsjöbaden och på Karlaplan. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen!

Victoriakliniken_ansiktslyft-931x1024

Victoriakliniken Saltsjöbaden

Vår operationsklinik är diskret belägen i ett naturskönt område vid strandpromenaden i Saltsjöbaden. Trots att kliniken bara ligger 15 minuter från Stockholms city, känns det som om man har lämnat storstaden långt bakom sig när man kommit hit. Här kan du i lugn och ro parkera din bil, njuta av fågelkvitter, grönska och en fantastisk sjöutsikt. Kliniken har en ljus och luftig design med en inredning som är anpassad för att du ska trivas. Klinikens 13 sängplatser är fördelade på enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum. Dessutom finns 10 uppvakningsplatser. Kliniken är öppen fem dagar i veckan och vi är tillgängliga för våra patienter dygnet runt, alla årets dagar. IVO (inspektionen för vård och omsorg) ansvarar för tillsyn inom hälso- och sjukvård, socialtjänst och verksamhet enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrande.

Victoriakliniken är en registrerad IVO-klinik. Vår klinikchef är Charles Randquist, certifierad plastikkirurg sen 1996.

Victoriakliniken_Saltsjobaden
Victoriakliniken_Karlaplan

Victoriakliniken Karlaplan

Vår medicinska hudvårdsklinik på Karlavägen 89 är centralt belägen strax intill Karlplan. Här erbjuder vi medicinsk hudvård, injektionsbehandlingar och icke-kirurgiska behandlingar såsom Morpheus8, Sculptra och laserbehandlingar med Aerolase. Alla behandlingar utförs av erfarna och specialiserade sjuksköterskor och hudläkare med lång erfarenhet. Vi erbjuder också IBICC (bröstimplantat-kontroll). Du är även varmt välkommen att boka konsultation och återbesök med någon av våra plastikkirurger på Victoriakliniken Karlaplan. IVO (inspektionen för vård och omsorg) ansvarar för tillsyn inom hälso- och sjukvård, socialtjänst och verksamhet enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrande.

Victoriakliniken är en registrerad IVO-klinik. Vår klinikchef är Charles Randquist, certifierad plastikkirurg sen 1996.

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen!