Forma V

Med ålder, förlossning och hormonella förändringar utvecklar många kvinnor förändringar i sin vaginala vävnad som kan medföra såväl funktionella som psykiska besvär. Fram tills nyligen var behandlingsalternativen begränsade till hormonella behandlingar, biofeedback-övningar och kirurgiska alternativ.

Victoriakliniken_Intim

Om behandlingen

Forma V är en av de senaste och mest effektiva tekniker som finns på marknaden för att behandla ovan nämnda problem – helt utan kirurgi. Det är en säker och smärtfri behandling som med hjälp av radiofrekvens värmer upp och stramar åt slemhinnan i vaginan. Behandlingen förbättrar även blodflödet och ökar fukten i vaginan, vilket får vävnaderna att dra ihop sig. Behandlingen uppmuntrar tillväxten av mer kollagen och elastin, så att slidväggarna blir starkare och fylligare, vilket i sin tur leder till en föryngrande effekt med som pågår under flera veckor efter behandlingen.

Behandlingen är snabb och smärtfri och tar mellan 20-30 minuter att genomföra. Man kan uppleva en obetydlig, men värmande känsla i det behandlade området.

Viktigaste fördelarna med Forma V:

* FDA-godkänd behandling för uppstramning och försnävning
* Lindrar muskelsmärtor och förbättrar den lokala blodcirkulationen
* Mildrar inkontinens
* Förbättrad sexuell perception och ökad sexlust
* Smärtfri och säker icke-kirurgisk behandling
* En snabb behandling på 30 minuter

Resultat

Resultatet kan ses och kännas omedelbart efter slutförd behandling, och reformeras sedan ytterligare inom loppet av ett par veckor, i kombination med upprepade behandlingar. Vi rekommenderar att man gör minst 3-4 behandlingar med cirka fyra veckors mellanrum för bästa resultat. Vid mer omfångsrika besvär kan fler behandlingar behövas. Därefter bör en underhållsbehandling utföras efter ca 6-12 månader. Vid en konsultation kommer din behandlingsterapeut att diskutera aktuella besvär och önskemål, där ni tillsammans skräddarsyr en behandlingsplan utifrån dina behov.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök, gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund. (Pris nedan inkluderar moms)

Vaginal försnävning
10 000 kr

1 behandling

Vaginal försnävning
25 000 kr

3 behandlingar

Vulva förminskning
4 000 kr

1 behandling

Vulva förminskning
10 000 kr

3 behandlingar

Vaginal försnävning
14 000 kr

+ vulva förminskning, 1 behandling

Vaginal försnävning
35 000 kr

+ vulva förminskning, 3 behandlingar

<