Samarbeten

Samarbeten med andra kliniker och salonger är en del av vår strävan att ge våra patienter den bästa servicen och de bästa behandlingarna.

Vi väljer att arbeta med företag som delar vår vision om perfektion, naturliga resultat, högsta servicenivå och minimala komplikationer.

Victoriakliniken_ansiktslyft-931x1024

Operakliniken

Operakliniken är en modern specialistklinik inom estetik och skönhet samt kosmetiska laserbehandlingar, hudvårdsbehandlingar och injektionsbehandlingar. Filosofin är att ge ett personligt och professionellt omhändertagande och målet är självfallet nöjda patienter.  Läs mer här>>>

Eftersom vi på Victoriakliniken vill erbjuda det absolut senaste och mest effektiva inom LPG-tekniken – för såväl ansikte som kropp – samarbetar vi med Operakliniken kliniken, dit vi skickar våra patienter.

  Operaklinikenlogo

  Skin Care Academy IBS

  Skolan utvecklar och anpassar kontinuerligt utbildningen efter vad marknaden faktiskt efterfrågar. Trenden går tydligt mot resultatinriktade och mer avancerade behandlingar, främst inom hudvård och ansiktsvård.

  Skolan har ett nära och unikt samarbete med Victoriakliniken. Dr Randquist föreläser i skolan om medicinsk hudvård, plastikkirurgi, estetisk tandvård och injektionsbehandlingar. Genom vårt samarbete får våra studenter möjlighet att gå på skönhetsoperationer på behandlingsmottagningen i Saltsjöbaden.

  Victoriaklinikens sjuksköterskor utför injektionsbehandlingarna fillers & botox i skolsalongen. Det ger våra elever möjlighet att delta i patientkonsultation och studieprestationer och resultat på nära håll. Du hittar IBS på Kungsholms torg i Stockholm.

   IBS

   Nutrilight

   Vi är stolta över att kunna erbjuda rödljusterapi till dig som patient, både på våra kliniker och för hemmabruk. Rödljusterapi har blivit allt mer populärt som en naturlig och ickeinvasiv behandlingsmetod för att förbättra hudens hälsa och utseende. Vi samarbetar med @nutrilight.life för att kunna erbjuda denna behandling och vi är entusiastiska över dess många fördelar.

   En av de främsta fördelarna med rödljusterapi för oss på Victoriakliniken är dess positiva effekt på sårläkning och förbättring av hudens struktur, vilket är anledningen till att vi erbjuder behandlingen i samband med operationer hos oss. Dessutom kan rödljusterapi hjälpa till att minska synligheten av ojämnheter såsom ärr, solskador och pigmentfläckar samt förbättra hudens textur och ton. Men rödljusterapi är inte bara till för hudens skull, det kan också ha positiva effekter på andra kroppsliga funktioner och åkommor såsom ångest, viktnedgång, tarmhälsa, högt blodtryck, koncentration, och neurologiska sjukdomar som MS, demens, Parkinsons sjukdom och stroke

    nutrilight-logo

    N.VY Clinic

    N.VY är en skönhetsklinik med fokus på hållbar skönhet som hjälper sina kunder att nå sina mål utifrån sina unika, vackra förutsättningar. N.VY ser till hela människan, både ansikte och kropp och arbetar med behandlingsmetoder med god evidens samt med personal som har marknadens bästa kompetens och erfarenhet.

    Eftersom vi på Victoriakliniken vill erbjuda det absolut senaste och mest effektiva inom LPG-tekniken – för såväl ansikte som kropp – samarbetar vi med N.VY-kliniken, dit vi skickar våra patienter. 

     

     nutrilight-logo