Laserbehandlingar

Aerolase® LightPod är ett genombrott inom medicinsk laser. Det är en skonsam och effektiv teknik, det unika med behandlingen är att den kan behandla alla hudtyper. Aerolase och lightPod är en förstklassig laser.

Victoriakliniken_laser

Behandlingen är anpassad till:

Oönskat hår och inåtväxande hårstrån, rynkor, fina linjer och slapp hud, hyperpigmentering och jämna ut hudton och textur. Den är också bra för att minimera hudens porer, akne/acneärr, spindelådror/födelsemärken, rosacea och annan missfärgning av huden, solskador, lentigo, fräknar och lesioner, melasma, psoriasis samt ärr och bristningar.

Behandling

LightPod Era är en kraftfull estetisk laser som kan behandla tecken på åldrande och ärr.

LightPod Era representerar en ny revolution inom hudföryngring som en högprecisions 2940nm-laser som levererar hög fluens i en kollimerad stråle, med en mild 300 mikrosekunders pulslängd. Era kan behandla ansikte, hals, bröst och händer och är en lösning för problem med hudton, textur, solskador, rynkor, fina linjer, förstorade porer och ärr. LightPod Era erbjuder minimal stilleståndstid och obehag. Era levererar resultat efter bara en behandling och görs vanligtvis med narkos.

Laserpeeling med LightPod Era

LightPod Era är en kraftfull estetisk laser som kan behandla tecken på åldrande och ärr. The Era representerar en ny revolution inom hudföryngring som en högprecisions 2940nm-laser som levererar hög fluens i en kollimerad stråle, med en mild 300 mikrosekunders pulslängd. Era kan behandla ansikte, hals, bröst och händer och är en lösning för problem med hudton, textur, solskador, rynkor, fina linjer, förstorade porer och ärr.

LightPod Era erbjuder minimal stilleståndstid och obehag. Era levererar resultat efter bara en behandling och görs vanligtvis med narkos.

Behandlingar med LightPod Neo

LightPod Neo är en skonsam men ändå heltäckande laser som säkert och effektivt behandlar över 30 hudåkommor.

Neo är en unik ledande laser som levererar 1064nm energi till huden, 30-50 gånger snabbare än andra lasrar. Detta gör att patienter av alla Fitzpatrick-hudtyper kan få smärtfria behandlingar utan att använda smutsiga kylande gel, enbart med hjälp av en ljusstråle för att röra huden.

Vi använder LightPod Neo för att erbjuda våra patienter toppbehandlingar för: PFB, oönskat hår, inåtväxande hår, rakknivar och pigmenterade lesioner, Vener, Rosacea och rodnad, Melasma, Huduppstramning och föryngring, psoriasis och akne.