fbpx

Intimkirurgi

Till intimkirurgi hos kvinnor räknas vanligtvis fyra olika ingrepp: blygdläppsplastik, försnävningsplastik av vagina, klitorislyft samt fettsugning av venusberget. Försnävningsplastik och ppstramning av vagina utförs på Victoriakliniken med hjälp av laser. Detta är således inte en kirurgisk behandling som kräver narkos.

Det vanligaste formen av intimkiruri är blygdläppsplastik, där de inre blygdläpparna förminskas för att skapa en bättre harmoni i storlek och form. En del kvinnor har en kraftig asymmetri av blygdläpparna och de inre blygdläpparna kan även bli förstorade efter puberteten eller efter graviditet.

Prisindikation
Ingrepp/Behandling Från (inkl. moms)
Blygdläppsförminskning 31 000 kr
Fettsugning yttre blygdläppar 15 000 kr
Fettransplantation yttre blygdläppar 18 000 kr
Fettsugning venusberget 15 000 kr
Klitorislyft 15 000 kr
Blygdläppsförminskning + klitorislyft 44 000 kr
Ingår: Logi, läkemedel, anestesi & kompressionsplagg

Operation

Operationen utförs vanligtvis i narkos vilket betyder att du sover och är smärtfri under hela ingreppet. Beroende på ingreppets storlek får du antingen gå hem på operationsdagen alternativt så stannar du kvar en natt på kliniken.

Efter Operation

Efter en intimkirurgi får du räkna med en viss svullnad och ömhet. Detta är värst andra till tredje dygnet och avtar sedan successivt. Under denna period är det av största vikt att du tar det lugnt.

Du får med dig smärtstillande medicin hem och efter en vecka kommer du på återbesök för en kontroll. Stygnen försvinner av sig själv och behöver således inte tas bort. Under läkningsfasen skall du avhålla dig från sexuella aktiviteter i sex veckor.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök , gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

Här kan du läsa mer om vad som ingår när du bokar en operation på Victoriakliniken.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.

Ingrepp/Behandling Från (inkl. moms)
Blygdläppsförminskning 31 000 kr
Fettsugning yttre blygdläppar 15 000 kr
Fettransplantation yttre blygdläppar 18 000 kr
Fettsugning venusberget 15 000 kr
Klitorislyft 15 000 kr
Blygdläppsförminskning + klitorislyft 44 000 kr

Ingår: Logi, läkemedel, anestesi &
kompressionsplagg