Victoriaklinikens samarbeten

Victoriaklinikens samarbeten

Introduktion

Samarbeten med andra kliniker och salonger är en del i vår strävan att ge våra patienter den bästa servicen och de bästa behandlingarna.

Vi väljer att arbeta med företag som delar vår vision om perfektion, naturliga resultat, högsta service och minimalt med komplikationer.

Pipers Hudvård

Pipers Hudvård är en hudvårdssalong på Pipersgatan i Stockholm. Lie och Karinsom äger salongen är två drivna, auktoriserade hudterapeuter som har valt att arbeta med resultatinriktad hudvård.

Hudvårdshögskolan IBS

Skolan utvecklar och anpassar kontinuerligt utbildningen till vad marknaden faktiskt efterfrågar och trenden går tydligt mot resultatinriktade och mer avancerade behandlingar, främst inom hudvård och ansiktsvård.

Skolan har ett nära och unikt samarbete med Victoriaklinken. Dr. Randquist håller föreläsningar på skolan om medicinsk hudvård, plastikkirurgi, estetisk tandvård och injektionsbehandlingar. Genom vårt samarbete får våra studerande möjligheten att närvara vid skönhetsoperationer på behandlingskliniken i Saltsjöbaden.

Victoriaklinikens sjuksköterskor utför injektionsbehandlingarna fillers & botox i skolans salong, vilket ger våra studerande möjligheten att delta vid patientkonsultation och på nära håll studera utförande och resultat.

Du hittar IBS på Kungsholms torg i Stockholm.

Operakliniken

Med fokus på din trygghet och säkerhet
Operakliniken är Nordens främsta klinik inom postoperativa behandlingar efter kirurgi och estetiska behandlingar. I samarbete med Victoriakliniken erbjuder vi ett stort och heltäckande utbud av operationer och behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Kvalitet och säkerhet är grundläggande för oss, därför har vi valt att rekommendera Victoriakliniken med de internationellt erkända plastikkirurgerna Dr Charles Randquists, Dr Jessica Gahm, Dr Marie Jaeger. Det som gör oss helt unika är vår patientservice. Vi tar hand om dig hela vägen, från den inledande konsultationen till uppföljningen efter behandlingen. Alla operationer utförs på Victoriakliniken i Saltsjöbaden, Stockholm.

— Hög patientsäkerhet och mycket goda resultat
— Personligt omhändertagande
— Tillgänglighet och hög service
— Extremt hög kundnöjdhet