Garantiprogram

Garantiprogram

När Du väljer att operera Dina bröst på Victoriakliniken ingår ett garantiprogram, som både bygger på implantattillverkarnas garantier, och på Victoriaklinikens egna åtaganden.

Garantiprogrammet innebär följande:

  • Motiva lämnar livstidsgaranti vid ruptur och 10 års garanti vid svårare fall av kapselbildning(Baker grade III-IV). Det går även att köpa till ytterligare trygghetsprogram, om man så önskar, från tillverkaren.
  • Mentor ger en livstidsgaranti vid ruptur eller svårare fall av kapselbildning(Baker grade III-IV), som kräver re-operation.
  • Allergan har numera återkallat alla sina implant, men deras garanti gäller fortfarande. Allergan lämnar också en livstidsgaranti på sina Natrelle– implantat vid rupturer, och kan också ge ett ”bidrag” på upp till 1000€ för själva re-operationen.

Utöver detta kommer Victoriakliniken att utan kostnad operera om patienter där implantaten sitter fel, där ärrbildningen inte blivit bra, eller resultatet av något annat skäl inte blivit bra p gr av något som har med operationen att göra.

Utöver detta kommer Victoriakliniken att utan kostnad operera om patienter där implantaten sitter fel, där ärrbildningen inte blivit bra, eller resultatet av något annat skäl inte blivit bra p gr av något som har med operationen att göra.

Konsultation

Operation – Bröstförstoring

Planering

Kontroll – 3 veckor

3-veckorskontroll.

Vid kontrollen tas tejp samt ett stygn bort, en kompress sätts på.

Tejpning

Extrabesök

Extrabesök

På Victoriakliniken får Du alltid komma på ett obegränsat antal gratis extrabesök efter Din operation. Om Du upplever några problem, eller bara är orolig över någonting så kan Du alltid ringa och prata med någon av våra sköterskor, eller boka in Dig för ett extrabesök hos doktorn.

Uppföljning 6 mån

6-månaders uppföljning

Kontroll att allt ser bra ut. Mått och bilder tas, enkäter fylls i. Dessa uppgifter används sedan för vår statistik.

LÄS MER OM VÅR STATISTIK

Uppföljning 24 mån

24-månaders uppföljning.

Kontroll att allt ser bra ut. Mått och bilder tas.

Långsiktig Relation

Regelbundna återbesök mäter kvaliteten på operationsresultatet och minskar komplikationerna. När sista stygnet satts, avslutas inte vår relation med patienten. Då påbörjas ett livslångt ansvar för läkaren.

Klientomdömmen

”Ända sedan tonåren har jag haft komplex för mina outvecklade bröst. De stannade av i tillväxten och förblev platta. Jag dolde det genom vadderade BH:ar. Semester- och badperioder var värst. Letade alltid länge och väl…”

Erikas bröstoperation

Delbetala

Det finns möjligheter att delbetala din behandling. Uppskatta din avbetalning nedan.
Lån: 10000 kr
Avbetalning: 10 mån
Din plan:
ca. 1000 kr/mån
ANSÖK HOS MEDICAL FINANCE