Behandlingar

Behandlingar

Alla former av kirurgiska behandlingar har för- och nackdelar och det finns aldrig bara en lösning på ett problem, speciellt inte inom plastikkirurgin. Det finns dock vedertagna och vetenskapliga principer för hur man bör operera och behandla sina patienter. Det är därför viktigt att plastikkirurgen på ett tydligt sätt presenterar de olika alternativ som finns så att du som patient på bästa sätt kan ta ställning till vilket ingrepp eller behandling som passar just dig.

Behandlingsresultatet

Ett bra operationsresultat beror på många olika saker. Grundläggande är det faktum att vi alla är biologiskt unika och att ingen individ är den andra lik. Behandlingens slutresultat beror därför till stor del på vad varje enskild patient tar med sig till operationen i form av ålder, kroppskonfiguration, hudkvalitet, hudelasticitet, tidigare operationer, nuvarande sjukdomar, pågående medicinering, kostvanor, rökning och läkningsförmåga.

En annan viktig faktor är naturligtvis kirurgens kompetens. Att konsultera en specialist i plastikkirurgi som är inriktad på estetisk kirurgi är en god förutsättning för att du ska få ett bra operationsresultat.

Om man som patient känner förtroende för sin plastikkirurg, erhåller korrekt information och har realistiska förväntningar efter konsultationen, är utsikten till ett lyckat operationsresultat mycket stor.

Läs på om behandlingarna

Under respektive menyval kan du läsa sammanfattande texter om de olika operationer och behandlingar som utförs på Victoriakliniken, se bilder och animationer. Till vissa operationer finns även mer detaljerad information i form av PDF-filer som du kan skriva ut och läsa i lugn och ro.

Vårt mål på Victoriakliniken är att du som patient ska bli nöjd och vi strävar alltid efter naturliga resultat.

Patientomdömen

”Ända sedan tonåren har jag haft komplex för mina outvecklade bröst. De stannade av i tillväxten och förblev platta. Jag dolde det genom vadderade BH:ar. Semester- och badperioder var värst. Letade alltid länge och väl…”

Erikas bröstoperation

Delbetala

Det finns möjligheter att delbetala din behandling. Uppskatta din avbetalning nedan.
Lån: 10000 kr
Avbetalning: 10 mån
Din plan:
ca. 1000 kr/mån
ANSÖK HOS MEDICAL FINANCE