Evolve

Evolve

Många kämpar med envist fett på flera delar av kroppen, och även om du äter rätt och tränar regelbundet kan det finnas områden på din kropp som är svåra att forma till perfektion. Då kan en icke-invasiv kroppkonturering vara lösningen. Evolve är en klinisk beprövad, och FDA-godkänd, allt-i-ett-enhet för kroppskonturering som utnyttjar kraften i radiofrekvens för att minimera fettcellerna, träna musklerna och strama upp huden helt utan kirurgi. En handsfree-enhet av högsta kvalitet på estetiska behandlingar som nu finns tillgänglig på marknaden.

 

Behandling

Tekniken fungerar väl för både kvinnor och män som är nära sin idealvikt men kämpar med oönskat fett. Evolve är en utmärkt metod för dig som vill strama upp och jämna ut huden samt aktivera lata och underutvecklade musklergrupper pga t.ex en graviditet eller en allmänt otränad kropp. Evolve är även ett jättebra komplement för dig som redan tränar regelbundet men som önskar bli av med överflödigt fett eller stimulera musklerna till nästa nivå. Det är en säker och effektiv metod för alla hudtyper och hudtoner.

 

Hur lång tid tar behandlingen att utföra?

En behandling tar endast 30-90 minuter, beroende på behandlingsområde. Det är en snabb och smärtfri metod, en del väljer även att komma in på en behandling under lunchtid.

 

Är det någon återhämtningstid för Evolve?

Det behövs ingen återhämtningstid efter utförd behandling med Evolve. Det kan uppstå en liten rodnad samt en värmande känsla på det behandlade området omedelbart efter utförd behandling, vilket snabbt upphör bara någon timme efteråt.

Resultat

Vi på Victoriakliniken erbjuder skräddarsydda behandlingsrekommendationer för varje patient och anpassar din kroppskonturplan för att möta dina estetiska mål. Vid regelbundna behandlingstillfällen kommer du snabbt märka en tydlig förbättring av hudens ton och struktur. Normalt rekommenderar
vi en plan på 6-8 behandlingstillfällen för bästa möjliga slutresultat.

Patientomdömen

”Ända sedan tonåren har jag haft komplex för mina outvecklade bröst. De stannade av i tillväxten och förblev platta. Jag dolde det genom vadderade BH:ar. Semester- och badperioder var värst. Letade alltid länge och väl…”

Erikas bröstoperation

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök , gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund.

Behandling 10 beh. (inkl. moms)
2-combo 20 000 kr
3-combo 25 000 kr
Ingår: Logi, läkemedel, anestesi & kompressionsplagg

Delbetala

Det finns möjligheter att delbetala din behandling. Uppskatta din avbetalning nedan.
Lån: 10000 kr
Avbetalning: 10 mån
Din plan:
ca. 1000 kr/mån
ANSÖK HOS MEDICAL FINANCE