Ansök som kandidat för Mia Femtech™

2024 04 08

Mia Femtech™ är en revolutionerande teknik som möjliggör en säker, naturlig och proportionerlig förändring av brösten med hjälp av det mest biokompatibla (vävnadsvänliga) bröstimplantatet som finns på marknaden. Ingreppet, som görs via ett litet snitt i armhålan under lokalbedövning, passar dig som önskar en till två kupstorlekar större byst och en snabb återhämtning. 

Victoriakliniken, med Dr. Charles Randquist i spetsen, har varit involverad i utvecklingen av instrumentarium och implantat sedan 2016 och även medverkat och opererat 300 Mia®-patienter i Costa Rica sedan 2020.

Victoriakliniken är sedan 20 år en internationell utbildningsklinik där plastikkirurger och läkare från hela världen har lärt sig nya operationstekniker. Victoriakliniken är även primär utbildningsklinik för Mia Femtech™, vilket innebär att du som är intresserad av att vara delaktig som patient till ett förmånligare pris är välkommen att kontakta oss.

Är du intresserad av att delta i vår studie? Vänligen ansök till: [email protected]

Skriv några rader om dig själv, dina förväntningar samt din ålder, vikt och kupstorlek. Ange “Kandidat MIA Femtech” i ämnesraden. Läs gärna mer om MIA Femtech™ : här.