Mia Femtech™ – en revolution inom estetisk bröstkirurgi

2024 05 07

Mia Femtech™  sätter en helt ny standard internationellt och vänder upp och ned på den gängse bilden av estetisk bröstkirurgi. Glöm allt du trodde du visste om bröstkirurgi, från komplicerade operationer och smärta till ärr och lång rehabilitering. Den banbrytande Mia®-tekniken möjliggör en säker, naturlig och proportionerlig förändring av brösten med hjälp av det mest vävnadsvänliga bröstimplantatet som finns på marknaden. På endast femton minuter.

Skonsamt ingrepp och snabb återhämtning
Det minimal-invasiva ingreppet  görs via ett litet snitt i armhålan under lokalbedövning, och implantatet placeras ovanpå bröstmuskeln. Tack vare den unika tekniken behöver kirurgen ej skära i muskler, nerver, kärl eller bröstvävnad.

Hela proceduren tar ungefär en timme och du kan återgå mer eller mindre direkt till ditt vanliga liv direkt efteråt. Resultatet är naturligt, både när det kommer till utseende och känsla tack vare det mjuka implantatet. 

Unikt implantat
Det innovativa Mia Femtech™-implantatet Diamond är ovalt till formen vilket innebär att man trots en mindre volym kan uppnå mer projektion än ett traditionellt format bröstimplantat. Vilket betyder att trots att volymen är mindre så får brösten ett större utseende. Implantaten är skapade med den senaste teknologin inom Establishment Labs® och ger en till två kupstorlekar större byst.
 

Internationell utbildningsklinik
Victoriakliniken, med Dr. Charles Randquist i spetsen, har varit involverad i utvecklingen av instrumentarium och implantat sedan 2016 och även framgångsrikt opererat hundratals Mia®-patienter i Costa Rica sedan 2020. Victoriakliniken är certifierad Mia Femtech™-klinik och även internationell utbildningsklinik (en av två i världen) vilket innebär att man utbildar andra kirurger i tekniken, ett arbete som leds av Dr. Marie Jaeger och Dr. Charles Randquist.

Vill du ansöka som kandidat till Victoriaklinikens studie?
Victoriakliniken är sedan 20 år en internationell utbildningsklinik där plastikkirurger och läkare från hela världen har lärt sig nya operationstekniker. Victoriakliniken är även primär utbildningsklinik för Mia Femtech™, vilket innebär att du som är intresserad av att vara delaktig som patient till ett förmånligare pris är välkommen att kontakta oss.

Är du intresserad av att delta i vår studie? Vänligen ansök till: [email protected]

Allt du behöver göra ät att skriva några rader om dig själv, dina förväntningar samt din ålder, vikt och kupstorlek. Ange “Kandidat MIA Femtech” i ämnesraden. Läs gärna mer om MIA Femtech™ : här.

Faktaruta Mia Femtech™


Hur lång tid tar det?
 Ingreppet tar ca 15 minuter att genomföra. Du tillbringar totalt 1-2 timmar totalt på kliniken. 

Behöver jag narkos: Nej, ingreppet utförs normalt under lokalbedövning.

Behöver jag sjukskriva mig: Nej, du kan leva i princip som vanligt med undantag för att du inte ska träna hårt första veckan.

Vilka kirurger utför Mia® på Victoriakliniken?
Dr. Charles Randquist och Dr. Marie Jaeger. 

Dr_Jessica