Bröstimplantat

Bröstförstoring med hjälp av bröstimplantat är en av de mest eftertraktade kosmetiska operationerna bland kvinnor, och antalet bröstförstoringar som utförs i Sverige ökar för varje år. Det kan finnas många olika anledningar till att man väljer att få bröstimplantat.

På Victoriakliniken har vi mer än 25 års erfarenhet av kosmetisk bröstförstoring med bröstimplantat och därmed vågar vi garantera att vi kan ge sakkunnig vägledning och behandling, oavsett vad dina önskemål om dina bröstimplantat kan vara. Vårt mål är alltid att skapa ett naturligt, harmoniskt och vackert slutresultat som du kommer att vara nöjd med i många år framöver. Därför använder vi bara de bästa implantaten och metoderna på marknaden.

Victoriakliniken_implantat

Implantat

Victoriakliniken använder enbart kvalitetsimplantat, vilket säkerställer ett bra och hållbart resultat. Vi använder implantat som innehåller en fastare form av silikongel från märkena Motiva och Mentor.

Motiva

Motiva bröstimplantat är ett nyare implantatmärke som har funnits på marknaden sedan 2010. Det finns idag över 500 000 kvinnor som har Motiva-implantat världen över. Implantaten från Motiva har en slät yta i motsats till texturerade implantat från Mentor. Motiva-implantaten finns i två typer, Motiva Round och Ergonomix. Båda typerna känns naturliga och mjuka, medan Motiva Round är något fastare. Ergonomix-varianten ger ett naturligt utseende, då denna typ av implantat är tyngre i basen och därmed efterliknar ett naturligt bröst. Vi använder nästan uteslutande dessa implantat vid sekundär bröstkirurgi.

Mentor

Mentor har 50 års erfarenhet av att utveckla bröstimplantat av hög kvalitet. De är CE-godkända samt FDA-godkända, vilket innebär att du får några av de absolut bästa implantaten som finns på marknaden med miljontals nöjda kvinnor.  Vi har sedan 2005 använt oss av deras micro-texturerade formstabila anatomiska och  runda implantat. Dessa implantat används med fördel hos patienter med olikstora bröst, när man vill undvika ett bröstlyft, tubulära bröst samt vill ha större bröst implantat med långsiktig stabilitet av brösten.