Hakplastik

Hakan definierar ansiktsformen och hakplastik är idag ett väldigt vanligt ingrepp. Det kan finnas många skäl till att förändra hakan eller kinderna, men målet är att ge hakpartiet tydliga drag som harmonierar med ansiktet, framförallt i profil. För att nå dit kan du vilja förstora eller förminska hakan, göra fettsugning, skapa tydligare kindben eller ta bort överflödig hud under hakan.

Hakplastik

Kontakta gärna oss via mail eller telefon. Du får sedan träffa vår erfarna kirurg som kan berätta om ingreppet – vilka typer av hakplastik som finns tillgängligt, vilket resultat du kan vänta dig, läkeperiod, och annat du kan undra över.

Före- och efterbilder

InnanEfter

21 år

InnanEfter

22 år

InnanEfter

22 år, 170 cm, 58 kg, 0 barn

InnanEfter

30 år, 188 cm, 90 kg, 0 barn

InnanEfter

32 år, 165 cm, 55 kg, 0 barn

InnanEfter

41 år, 171 cm, 58 kg, 3 barn

InnanEfter

41 år, 184 cm, 74 kg, o barn

InnanEfter

43 år, 182 cm, 82 kg, 0 barn

Glad att jag valde Victoriakliniken! Fantastiskt omhändertagande, engagerad personal, man känner verkligen att dom bryr sig. Vacker och harmonisk miljö. Supernöjd med resultatet! Rekommenderas varmt på alla sätt!

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök, gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund. (Pris nedan inkluderar moms)

Hakförstoringsplastik
fr 45 000 kr
<