Stora besvär av mina blygdläppar

Jag trodde aldrig i mitt liv att jag skulle plastikoperera mig. För allting handlar inte om att bara bli snygg till på ytan utan mycket kan bero på andra problem och besvär. Men mitt problem har jag haft i hela mitt 28 åriga liv. Eller ja, man kan säga att det var väl i tonåren som jag insåg vilket problem det var för mig. Och då snackar vi problem, besvär, t o m smärta ibland. Mina inre blygdläppar. Dom var osymmetriska, den ena längre än den andra och det skavde och var bara besvär. Jag tänkte: är jag den enda som har problem med det här? Jag kände mig så obekväm.

Efter Googlande av detta så insåg jag att många kvinnor har detta problem. Inte bara jag. Visst, alla kvinnor ser olika ut i sitt underliv men man ska inte behöva utstå besvär. För mig handlade det om att bli av med detta problem, så varför skulle jag inte göra denna operation när det fanns möjligheter? Man ska låta människor göra som de vill. Därför var det inte många jag berättade om detta problem för. Jag skämdes och kände mig äcklig och onaturlig. Men i efterhand har jag kunna berätta för mina närmsta, och vissa har blivit förvånade och höjt på ögonbrynen, men jag skäms inte längre för problemet är åtgärdat.

Hur hittade jag rätt plastikkirurg? Jag sökte på bilder, före och efter bilder, läste på om hur man kan fixa detta, för jag ville verkligen inte leva med det här. Visst det kändes pinsamt att dra upp detta problem, visa upp mig för kirurgen men han skulle ju hjälpa mig. Det är ju det han gör, hjälper andra och inte ska jag behöva skämmas. Jag tänkte mer på vad som kommer att komma efter operationen. Fri från besvär! Jag Googlade på vilken klinik som skulle kunna hjälpa mig med detta. Oj vad jag sökte och läste på, i flera månader. Men mitt val var inte svårt. Dr Charles Randqvist och Victoriakliniken var mitt val. Läste bara positiva rekommendationer och omdömen.

När man kom dit första gången var jag så nervös, men så fort jag kom in på kliniken möttes jag av värme och trygghet. Personalen välkomnade mig med ett leende och väntrummet var inte som ett sjukhus utan hade fin inredning och stil, tända ljus och skön spa-musik i bakgrunden. Hos Dr. Randqvist fick jag ett positivt bemötande. Han förstod mitt problem direkt och det tog inte mer än två veckor tills det var dags för operationen.

Nu kan jag kan jag i efterhand säga att jag är nöjd med mitt utseende därnere och allt är symmetriskt och mina blygdläppar är korta och ger mig absolut inga besvär alls. Är så nöjd och jag är så glad att jag har gjort detta!

Tycker människor inte ska döma ut plastikoperationer. Jag blir så arg. Allt handlar inte om bara det yttre utan det finns också besvär och problem som man kan rätta till. Jag kommer absolut att rekommendera Dr. Charles Randqvist och Victoriakliniken för alla