Victoriakliniken - en säker klinik

Victoriakliniken - en säker klinik

Med anledning av pågående debatt tror vi dock att det är viktigt att belysa vissa skillnader mellan säker och mindre säker vård. Vid alla ingrepp, oavsett om det är en operation, injektion eller en mindre hudvårdsbehandling, kommer du att träffa läkare och sjuksköterskor som är specialiserade och legitimerade inom sitt område. Detta innebär att du opereras av specialister inom plastikkirurgi med lång erfarenhet av estetisk plastikkirurgi utöver den rekonstruktiva. Du sövs av specialist inom narkos, thoraxanestesiologer som söver sjuka hjärtan. Du vårdas av sjuksköterskor som har narkos- och intensivvårdsspecialité samt långvarig erfarenhet av eftervård på uppvak och vårdavdelning.

Victoriakliniken med dess grundare, Dr Charles Randquist, specialist inom plastik- och rekonstruktiv kirurgi, har i mer än 20 år rest världen runt med sitt team för att utbilda och operera. Med snart 25 års verksamhet av privat estetisk- och rekonstruktionskirurgi, garanterar Victoriakliniken dig de bästa förutsättningarna för ett långsiktigt och säkert resultat. Med garantier och uppföljning där all verksamhet dokumenteras och utvärderas.

Kontinuerlig datainsamling och långsiktig uppföljning av våra patienter är grunden för de operationstekniker vi använder oss av. De säkerhetsrutiner vi har utvecklat är för bästa möjliga förnöjsamhet och trygghet.

Victoriakliniken är en utbildningsklinik med besökande läkare från hela världen, där säkerhet i kombination med bästa möjliga service och operationstekniker utger våra patienters trygghet.

Fler nyheter

Marina Bjälkdal – 18 år på kliniken

Vår operationssjuksköterska Marina Bjälkdal har i dagarna arbetat hos oss i hela 18 år! Marina är våra kirurgers högra hand och ligger alltid steget före.
LÄS MER

Ögonlocksplastik – ett enkelt sätt att se piggare ut

En ögonlocksoperation tillhör de vanligaste estetiska ingreppen för att skapa ett yngre, piggare och lite gladare utseende runt ögonen hos såväl män som kvinnor.
LÄS MER

Behandling mot migrän och bruxism

Många känner till att botox är effektivt för att lindra migrän-besvär, men det är inte lika välkänt att detsamma gäller för bruxism. Bruxism innebär att man omedvetet pressar eller gnisslar tänder i vaket eller sovande tillstånd.  
LÄS MER

Nyhet: Funktionsmedicin – tarmhälsa och matintolerans

På Victoriakliniken får du alltid tillgång till vår samlade kompens och erfarenhet då vi arbetar i nära team och alltid konsulterar varandra.
LÄS MER

IBICC – International Breast Implant Check Clinic

Är du orolig för dina implantat eller för att du inte genomgått någon uppföljning efter din bröstoperation?
LÄS MER

Plastikkirurgi i världsklass

På Victoriakliniken får du alltid tillgång till vår samlade kompens och erfarenhet då vi arbetar i nära team och alltid konsulterar varandra.
LÄS MER

Ny behandling – Morpheus8

Morpheus8 är en revolutionerande och effektiv behandling för hudföryngring och åtstramning av slapp hud.
LÄS MER

Medicinskt hudvårdscenter på Karlaplan

2021 öppnade vi en ny klinik på Karlaplan i centrala Stockholm för att bli mer tillgängliga och kunna utöka vårt erbjudande inom medicinsk hudvård, injektionsbehandlingar och icke-kirurgiska behandlingar.
LÄS MER