Sveriges säkraste klinik

2023 05 16

Med anledning av pågående debatt tror vi dock att det är viktigt att belysa vissa skillnader mellan säker och mindre säker vård. Vid alla ingrepp, oavsett om det är en operation, injektion eller en mindre hudvårdsbehandling, kommer du att träffa läkare och sjuksköterskor som är specialiserade och legitimerade inom sitt område. Detta innebär att du opereras av specialister inom plastikkirurgi med lång erfarenhet av estetisk plastikkirurgi utöver den rekonstruktiva. Du sövs av specialist inom narkos, thoraxanestesiologer som söver sjuka hjärtan. Du vårdas av sjuksköterskor som har narkos- och intensivvårdsspecialité samt långvarig erfarenhet av eftervård på uppvak och vårdavdelning.

Victoriakliniken med dess grundare, Dr Charles Randquist, specialist inom plastik- och rekonstruktiv kirurgi, har i mer än 20 år rest världen runt med sitt team för att utbilda och operera. Med snart 25 års verksamhet av privat estetisk- och rekonstruktionskirurgi, garanterar Victoriakliniken dig de bästa förutsättningarna för ett långsiktigt och säkert resultat. Med garantier och uppföljning där all verksamhet dokumenteras och utvärderas.

Kontinuerlig datainsamling och långsiktig uppföljning av våra patienter är grunden för de operationstekniker vi använder oss av. De säkerhetsrutiner vi har utvecklat är för bästa möjliga förnöjsamhet och trygghet.

Victoriakliniken är en utbildningsklinik med besökande läkare från hela världen, där säkerhet i kombination med bästa möjliga service och operationstekniker utger våra patienters trygghet.