Fettsugning buk, midja, rygg

Efter operationen får du räkna med en viss svullnad och ömhet. Detta är värst andra till tredje dygnet och avtar sedan successivt.

Victoriakliniken_bukplastik_4-931x1024

För att påskynda läkning samt minska svullnad rekommenderar vi så kallad Endermologi, lymfdränageterapi, två behandlingar före och fyra behandlingar efter operationen. Efter en fettsugning buk/midja/rygg får du bära gördel dag- och nattetid i tre veckor och därefter nattetid i ytterligare tre veckor. Vid mindre fettsugningar kan det räcka med cykelbyxor eller stödstrumpor. Du får med dig smärtstillande tabletter hem och efter cirka tio dagar ses vi på ett återbesök för kontroll och stygnborttagning. Ärren blir korta, ofta bara några millimeter och knappt synliga.

Operation

Vid fettsugning injiceras först rikligt med koksaltlösning blandat med lokalbedövningsmedel in i fettväven varefter vätskan och fettväv sugs ut med hjälp av kanyler. Vätskan som sprutas in är till för att man bättre ska kunna forma de områden som skall fettsugas utan att få ojämnheter, samt för att reducera blödning och svullnad i efterförloppet. På Victoriakliniken använder vi oss alltid av tunna kanyler som kräver lite mer arbete och tid vid själva ingreppet men som skapar förutsättningar för det bästa och jämnaste slutresultatet.

Operationen utförs i narkos vilket betyder att du sover och är smärtfri under hela ingreppet. Om bara en liten del av kroppen fettsugs kan du gå hem senare samma dag. Efter en större fettsugning får du däremot stanna kvar en eller två nätter på Victoriakliniken.

Efter operation

Efter operationen får du räkna med en viss svullnad och ömhet. Detta är värst andra till tredje dygnet och avtar sedan successivt. För att påskynda läkning samt minska svullnad rekommenderar vi så kallad Endermologi, lymfdränageterapi, två behandlingar före och fyra behandlingar efter operationen.

Efter en fettsugning buk/midja/rygg får du bära gördel dag- och nattetid i tre veckor och därefter nattetid i ytterligare tre veckor. Vid mindre fettsugningar kan det räcka med cykelbyxor eller stödstrumpor. Du får med dig smärtstillande tabletter hem och efter cirka tio dagar ses vi på ett återbesök för kontroll och stygnborttagning. Ärren blir korta, ofta bara några millimeter och knappt synliga.

Ingen bantingsmetod

Vi vill gärna understryka att fettsugning inte är ett alternativ till att gå ner i vikt på annat sätt! Fettsugningen fungerar bra för att skulptera kroppen i områden som upplevs som asymmetriska eller i obalans. En person med en helt normal vikt, bra kost och regelbunden träning, kan ändå ha fettdepåer runt höfterna som inte påverkas av den sunda livsstilen. Medan kroppen i övrigt formas av träningen och kosthållningen, så kan dessa områden istället bli allt mer tydliga i kontrast till resten av kroppen. Då kan det vara ett alternativ att med hjälp av fettsugning minska dessa depåer för att skapa en mer symmetrisk helhet.

Före- och efterbilder

InnanEfter

28 år, 172 cm, 85 kg

InnanEfter

31 år, 161 cm, 79 kg, 2 barn

InnanEfter

37 år, 176 cm, 92 kg, 3 barn

InnanEfter

37 år, 174 cm, 79 kg, 1 barn

InnanEfter

40 år, 189 cm, 97 kg

InnanEfter

42 år, 180 cm, 78 kg

InnanEfter

52 år, 170 cm, 68 kg, 2 barn

InnanEfter

56 år, 163 cm, 89 kg, 2 barn

“Glad att jag valde Victoriakliniken! Fantastiskt omhändertagande, engagerad personal, man känner verkligen att dom bryr sig. Vacker och harmonisk miljö. Supernöjd med resultatet! Rekommenderas varmt på alla sätt!”

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök, gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund. (Pris nedan inkluderar moms)

Fettsugning
fr 65 000 kr

mage + valkar (midja)

Fettsugning
fr 65 000 kr

rygg

Fettsugning
fr 65 000 kr

höft

<