Colorescience

Colorescience består av rena mineraler. Formulan upplevs som viktlös på huden och makeupen ger ett naturligt skirt resultat och låter huden naturliga lyster synas igenom. Colorescience låter hudens andas vilket gör att huden behåller sin naturliga fuktbalans och ger skydd mot solen.

Victoriakliniken_PRP

Colorescience har produkter som är utvecklade för att hjälpa till vid problem som rosacea, en fet hud med orenheter eller med känslighet och pigmenteringar. Detta och det faktum att serien har hela 35 produkter med fyra produkter godkändstämpel från den amerikanska hudcancerföreningen, gör Coloresciene till det självklara valet bland ledande dermatologer.

Colorescience – fyra steg

Colorescience fyra-steg

För att applicera en bra grund är det 4 enkla steg:

  1. Förbered
  2. Rätta till
  3. Fixera
  4. Skydda

Produkter

Prime

 

 

Skin-Calming-Face-Primer-SPF-20

Skin Calming Face Primer SPF 20

Lugnar röd, känslig och irriterad hud, samtidigt som den jämnar ut hudtonen.

 

 

Skin-Brightening-Face-Primer-SPF-20

Skin Brightening Face Primer SPF 20

Lugnar röd, känslig och irriterad hud, samtidigt som den jämnar ut och ljusar upp hudtonen.

 

 

Skin-Bronzing-Face-Primer-SPF-20

Skin Bronzing Face Primer SPF 20

För ojämn pigmentering kan denna primer vara ett bra val. Ger en solbrun lyster och jämnar ut hudton

 

 

Skin-Mattifying-Face-Primer-SPF-20

Skin Mattifying Face Primer SPF 20

Hjälper till att kontrollera talgproduktionen och ger en matt finish som är bra för en lite fetare hud.

 

 

Sunforgettable-Face-Primer-SPF-30

Sunforgettable Face Primer SPF 30

Ger ett brett solskydd samtidigt som det jämnar ut hudtonen.

Correct

 

Med Colorescience foundation kan du enkelt applicera allt från dagmakeup till en komplett kvällsmakeup. Colorescience foundations finns i lös, pressad och krämig form. De kamouflerar knölar, jämnar ut huden och ger ett naturligt resultat.

För att säkerställa en frisk hud innehåller produkterna antioxidanter och Loose Mineral foundation innehåller bredspektrum UVA- och UVB-skydd med SPF 20

Colorescience foundations finns i en mängd olika färger som är uppdelade i kalla och varma toner. De kalla tonerna har en rosa underton och de varma tonerna en gul underton.

 

 

Sheer-Creme-Foundation

Sheer Creme Foundation

Colorescience Sheer Creme Foundation ger en lätt till medium täckning och är lämplig för mogen hud med låg fuktighet. Kan användas i kombination med något av pulvren.

Innehåller C-vitamin och mjölkklämmor som ger antioxidantskydd och har en mjukgörande effekt. Dessutom innehåller den Ceramide-3 som hjälper till att bibehålla hudens fukt.

Sheer-Creme-Foundation_color

 

 

Loose-Mineral-Foundation-SPF-20

Loose Mineral Foundation SPF 20

Loose Mineral Foundation består av lätta, högt pigmenterade mineraler som ger en lätt till medium täckning. Mineralerna ger en mjuk finish och torkar inte ut huden. Mineralerna är formulerade på ett sätt så att det är enkelt att uppnå ett fint och jämnt resultat. Pudret är löst och kommer i burk eller i en förpackning med integrerad borste.

Loose Mineral Foundation passar till:

Torr till normal hud

Normal till fet hud

Känslig hud

Loose-Mineral-Foundation_color

 

 

Pressed Mineral Foundation

Pressed Mineral Foundation

Colorescience Pressed Mineral Foundation innehåller högpigmenterade rena mineraler som ger medium till full täckning.Detta fast puder upplevs viktlöst på huden och är perfekt till allt från dagligt bruk till täckande kvällsmakeup.Pressed Mineral Foundation har en mjukgörande formula och innehåller antioxidanter som A och E-vitamin samt betakaroten. Lavendel används för att binda ingredienserna samman.Pressed Mineral Foundation kan appliceras med svamp eller borste. Kan användas både torrt och blött och är idealisk för:

Normal till fet hud

Ojämn hudton

Pigmentering

Tilltäpptheter och oren hud

Pressed-Mineral-Foundation_color

 

Set

 

Colorescience Setting Mist aktiverar mineralerna för att ge en ännu mer naturligare look som varar längre. När man använder setting mist får mineralerna en transparent, naturlig effekt.
Setting Mist kan användas när som helst för att förbättra makeupen och finns i olika varianter beroende av behov.

 

 

Hydrating-Setting-Mist

Hydrating Setting Mist

Tack vare ingredienser som ylang ylang och kamomill lugnas huden ner. Sprayen innehåller antioxidanter som E-vitamin och extra stora vattenmolekyler för att ge en ökad återfuktning och passar därför perfekt till en uttorkad hud.

 

 

Clarifying-Setting-Mist

Clarifying Setting Mist

Denna mist är utvecklad speciellt för en fet hud.

Den innehåller bl.a. extrakt från vide som bidrar till att reducera talg. Eftersom talg även har en tendens att irritera huden innehåller sprayen även lugnande ingredienser.

Claryfying Setting Mist ger huden lyster och verkar uppfriskande.

 

 

Sunforgettable Setting Mist

Sunforgettable Setting Mist

Sunforgettable Setting Mist verkar uppfriskande och fuktgivande på huden både innan, under och efter att man varit i solen.

Den lugnar ner huden och syddar med hjälp av antioxidanter som t.ex. E-vitamin.

 

 

Protect

 

 

Colorescience-Sunforgettable

Colorescience Sunforgettable

är solkräm i puderform. Dessa produkter har gått som en löpeld i USA och har blivit en hit bland olika kändisar, bl.a. Cameron Diaz. Sunforgettable finns i tre olika färger och har ett bredspektrum-solskydd med SPF 30 eller SPF 50.

Sunforgettable gör det enkelt att applicera solskydd under dagen. Förutom att skydda så mattar den också ner huden. Sunforgettable pudret kommer med en integrerad borste och är lätt täckande. Den kan användas av alla och kan med fördel kombineras med Sunforgettale Primer och Sunforgettable Setting Mist. Sunforgettable är rekommenderat av det amerikanska hudcancerförbundet.

 

 

Sunforgettable®-Lipshine-SPF-35

Sunforgettable® Lipshine SPF 35

Sunforgettable Lip Shine SPF 35 finns i en rad olika färger och har ett bredspektrat UVA och UVB skydd med SPF 35. Läppglanset ger en naturlig glans och tillför långvarig fukt till läpparna. E-vitamin hjälper till att skydda mot fria radikaler. Med Sunforgettable Lip Shine är läpparna både vackra och skyddade. Rekommenderas av amerikanska hudcancerförbundet.

 

Sunforgettable® Lipshine SPF 35_color

 

 

Övrigt

 

 

Colorescience Enhancement Produkter

I Colorescience’s produktportfölj finns det många andra produkter, exempelvis eyeliners, ögonskuggor, rouge, high lighters och bronzers, för att nämna några.

Ta kontakt med Victoriakliniken för att få veta mer om Colorescience och få råd om vilka färger och produkter som passar just dig.

 

 

Mineral-Corrector-Palette

Mineral Corrector Palette

Denna är ett kamouflagekit som passar perfekt till att dölja pigmentfläckar, blåmärken, röda fläckar och andra missfärgningar i huden.

Kittet består av intensivt pigmenterade färger som räcker och korrigerar utan att synas.

Det finns 5 olika färger som korriger följande:

1. Ljusar upp rött

2. Korrigerar rött

3. Korrigerar blått och täcker brunt

4. Korrigerar mörkblått

5. Korrigerar gult

Kittet kommer i två olika varianter för en ljus och en mörkare hudtyp ger ett naturligt resultat.

Kan användas både före och efter foundation.

 

 

Eye Camouflage

Eye Camouflage

Detta är en concealer som reducerar synligheten av mörka ringar och skuggor runt ögonen.

Eye Camouflage har en svagt gul färgton som ljusar upp området kring ögat så att det ser mer vaket ut.

Kan appliceras före foundation och, om man önskar, blandas med färgerna i Mineral Corrector Palette för en ännu mer skrädddarsydd färg.

För att förbättra huden runt ögonen är Eye Camoulage berikad med antioxidanter som C och E-vitamin och Havre Beta Glukan som verkar antiinflammatoriskt. En aktiv peptid som verkar kollagen stimulerande för att dämpa synligheten av fina linjer och rynkor.