Test testtesttesttest test

Revok50 är en intensiv biostimulerande behandling som består av högmolekylär hyaluronsyra och en hög dos av utvalda aminosyror.

Victoriakliniken_ansiktslyft

Hur fungerar behandlingen?

REVOK50 optimerar hudens funktion och struktur, och stimulerar fibroblasterna att producera mer kollagen. Huden börjar reparera sig själv och ökar produktionen av kollagen och elastin. Genom hudens egna naturliga processer skapas mer volym och friskare, starkare och mer spänstig hud. Produkten är inte en filler och sitter inte kvar i huden. Efter cirka 12 timmar har produkten smält in i vävnaden.

Den 1:a juli 2021 trädde äntligen den nya lagen för estetiska, kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar i kraft (Läs mer om lagen på riksdagens hemsida)

Revok50

Behandlingen passar dig som vill förebygga eller förbättra torr/livlös hud, ärr, fina linjer och volymförlust. Den kan användas i ansiktet, hals dekolletage, armar och händer. Revok50 ger bra resultat på egen hand, men kan användas tillsammans med andra kompletterande behandlingar där vi vill stimulera huden att reparera sig själv, såsom Dermapen och/eller kemisk peeling.

En inledande kur på 2-4 behandlingar med 1 månads intervall rekommenderas. Vissa behöver bara 2 behandlingar, medan andra behöver 4 för optimala resultat. Därefter rekommenderas 1-2 underhållsbehandlingar per år.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök, gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund. (Pris nedan inkluderar moms)

Revok50
3 500 kr

1 behandling

Revok50
6 000 kr

2 behandlingar

<