Bröstoperation

Bröstet är en del av din kvinnliga personlighet och representerar något av det mest feminina, oavsett om brösten är stora eller små. De flesta kvinnor som överväger en bröstoperation vill ge bröstet större volym eller en mer feminin form efter graviditet och amning. Andra vill ha en bröstoperation för att ge bröstet en boost eller skapa mer symmetri. På Victoriakliniken har vi mer än 25 års erfarenhet av alla typer av bröstoperationer. Vi använder alltid de senaste nya metoderna för att säkerställa ett vackert och naturligt resultat för alla våra patienter.

En bröstoperation är ett kirurgiskt ingrepp som syftar till att förändra bröstet. Oavsett om du önskar förstora, förminska, eller göra en rekonstruktion på dina bröst startar vi alltid med att träffas för en konsultation.

Victoriakliniken_ansiktslyft-931x1024

Före operation

Under en inledande konsultation ges du möjlighet för att ställa alla frågor som du kan ha i samband med en eventuell behandling. Konsultationen är också vår möjlighet att kunna vägleda dig kring vilken behandling vi tror kommer dig bäst tillgodo beroende på vad dina önskemål är. Här kommer vi därför att informera dig om vilka resultat du kan förvänta dig av en eventuell behandling.

Vi kommer även att förbereda dig på bästa sätt inför en eventuell behandling. Här är det extra viktigt att förbereda sig ordentligt om man önskar genomgå en bröstförstoring med implantat, då själva behandlingen görs under narkos.

Efter operationen

Efter din behandling kommer du att kunna uppleva vissa biverkningar till följd av din ingreppet. Om du har valt en bröstförstoringsoperation kommer du att uppleva viss ömhet, smärta och eventuella domningar under de första dygnen. Detta är helt normalt, men det är ändå viktigt att du anpassar din vardag och trappar ned på tempot. Vi hjälper dig självklart att förbereda dig inför denna del av processen så att du både är förberedd och tar dig igenom denna period på bästa sätt.

Tre veckor efter din behandling kommer du att kallas in till en uppföljningskontroll och stygntagning, där vi bedömer dina framsteg och det slutliga resultatet av din behandling. Vid behandlingar med silikonimplantat kan det ta upp till ett halvår innan det slutliga resultatet kan bedömas.

Din trygghet är vår största prioritet

Gemensamt för alla våra behandlingar är att vi vill skapa den bästa upplevelsen för våra patienter. Därför ser vi det som vår viktigaste uppgift att skapa ett vackert och naturligt resultat – varje gång. Dessutom lägger vi otroligt stor vikt vid att ge våra patienter den bästa vägledningen genom hela processen.

För att vi ska skapa de bästa resultaten för våra kunder använder vi oss endast av de bästa behandlingsmetoderna på marknaden. Det gör att vi inte är bland de billigaste på marknaden, men vi kan garantera dig att vi är bland de allra bästa. Det finns ett tydligt samband mellan kvalitet och pris när det kommer till bröstoperationer och här kompromissar vi inte. För bröstoperationer med implantat använder vi implantat från Motiva och Mentor, då dessa ger det mest naturliga resultatet både på kort och lång sikt.

Pris

Vi har valt att inte ha en fast prislista då varje patient är unik med unika förutsättningar. Dessutom är det ofta först vid konsultationen som vi tillsammans med dig kommer fram till vilket eller vilka ingrepp som är lämpligt för att nå ett vackert slutresultat. Hos oss ingår, förutom själva operationskostnaden, narkosen, läkemedel, återbesök, gördel och behå och i de flesta fall minst en övernattning efter operationen.

I stort sett visas alla priser inklusive moms, då alla ingrepp och behandlingar förutom de som görs av medicinska skäl är momsbelagda sedan årsskiftet 2014/2015. I de fall där priset anges exklusive moms beror det på att dessa ingrepp alltid utförs på medicinsk grund. (Pris nedan inkluderar moms)

Bröstlyft
fr 55 000 kr
Bröstförstoring + lyft
fr 78 000 kr
<